selmayurdasavas
31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Steve Carell çok sevimli ama film ne iyi ne de kotu...Ortalama bir film.Mutlaka izleyın dıye tavsıye edemem ama vaktınız bolsa sıkmıycak bir film.Güzelliği senaryosundan kaynaklanmıyor(zaten ilginç bir konusu da yok) samimi ve sıcak bir film olmasıyla alakalı...
Hangi akıllı bu filmin adını şamar oğlanı diye koymuş.Hiç alakası yok.Filmin afişini gören bu filmden bişey olmaz der.Ama öle değil film çok samimi ,sıcak bi film.İzlemenizi tavsiye ederim.
gerçekten bende belirtmeden edemicem filmin afişi ve türkçe ismi ön yargıyla filme yaklaşmasına sebep oluyor..izledim hiçte fena bi film değildi güzel vakit geçirdim ancak öyküsü çok sıradan itiraf etmek gerekir..7
filmi beğenmedim bu konu üzerine yapılmış bir film daha vardı (aslında çok var ama konu itibariyle aynı olan) 'aile bağları' filmiyle aynı olan bu film onun yanında yetersiz kalmış. kötü bir taklit olmuş ama steve carell bu durgun haliyle iyi oynamış bende ona hak verenlerdenim. 10/5
şamar oğlanı ne saçma bir isim... o afiş ne saçma bir afiş... film 1 aydır elimde steve carell var diyodum afişe isme bakıyodum asla izlemem diyodum... yanlışlıkla izledim... güldüm ağladım hayran kaldım... çok çok sevimli bir aile filmi... tam da böyle bir film arıyodum... 10/9
Süper filmdi, böyle filmlere bayılıyorum. Yalnız hangi akıllı bu filmin adını "Şamar Oğlanı" olarak belirlediyse ona selamlarımı söylüyorum. Şamar oğlanıyla hiçbir alakası olmayan bir film bence. Herkes için tavsiyemdir bu film.
Kısır bir konu o kadar keyifli işlenmiş ki. Filmin mizahi tarzının altında müthiş bir dram gizli. Steve Carell harika oynamış. Çok iyi bir ilişki tahlili. 7/10
eğlenceli bi film izalediğinizde pişman olmuyorsunuz izalediğinize ööle bi komedi deil yani steve carell in saf hali gülümsetior daha çok tavsiye ederm:D
O kadar güzeldi ki..Kelimelere dökmekte zorlanıcam belki şuan fakat gerçekten çok ama çok içten bir filmdi.Steve Carellı izledikçe alışıyorum.Juliette Binoche her daim kusursuzdu zaten.Hayatın içinden çok tatlı, çok samimi, harika tınılarla donatılmış, hem güldüren hemde gözlerinizi dolduran çok güzel bir filmdi.
Film mükemmelin ötesinde.. insana kendini tekrar sorgulatıyor... mutlu dakikalar geçerken düşündürüyor..ve sonunda oh be dedirtiyor... Film bitiyor.. insanın içinde hos bi mutluluk ferahlık kalıyor.. Teşekkürler bu filmde emeği geçen herkese..