jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
18 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Herşeyden birazcık var ama hiçbirşey tam değil,amerikan aile yapısını yansıtıyor,ensest ilişkiler,baba ve kızlar arasındaki iletişimsizlik vs. ara ara komik,eğlenceli;az beklentiyle izlerseniz beğenirsiniz diye düşünüyorum
yönetmenin farklı mizah anlayışı ;Steve Carell ve Dane Cook gibi iki komedyene rağmen güldürmekte yetersiz kalıyor.Burns ailesinin sürekli saçma sapan oyunlar oynayıp durması göze batıyor ve oyunları kadar saçma duruyor.Ben yetersiz bir film olduğunu düşünüyorum.
Kısır bir konu o kadar keyifli işlenmiş ki. Filmin mizahi tarzının altında müthiş bir dram gizli. Steve Carell harika oynamış. Çok iyi bir ilişki tahlili. 7/10
filmi beğenmedim bu konu üzerine yapılmış bir film daha vardı (aslında çok var ama konu itibariyle aynı olan) 'aile bağları' filmiyle aynı olan bu film onun yanında yetersiz kalmış. kötü bir taklit olmuş ama steve carell bu durgun haliyle iyi oynamış bende ona hak verenlerdenim. 10/5
sıcak ve sevimli bir aile komedyası.romantik ve duygusallığıda güzel harmanlıyarak keyifli bir film olmuş.steve carrel gerçekten tam bir komedyen.ve işini iyi yapıyor.7/10
O kadar güzeldi ki..Kelimelere dökmekte zorlanıcam belki şuan fakat gerçekten çok ama çok içten bir filmdi.Steve Carellı izledikçe alışıyorum.Juliette Binoche her daim kusursuzdu zaten.Hayatın içinden çok tatlı, çok samimi, harika tınılarla donatılmış, hem güldüren hemde gözlerinizi dolduran çok güzel bir filmdi.
Öncelikle filmin bu kadar az puan almasına inanamadım.Film tek kelimeyle mükemmeldi.Hayata dair aradığımız herşeyi bulabiliriz.Konusu oyunculukları ve sürükleyici ile dört dörtlük bir film.İzledikçe ilerisini merak ediyorsunuz.Oyunculuklara gelince Dane Cook ve özellikle Steve Carrell harika iş çıkarmış.Filmin isim konusunda eleştirenlere gelince bence filmin ismi isabetli olmuş ;Şamar Oğlanı...Çünkü adam genel olarak ailesinden,çocuklardan,sevdiğinden,hayattan sürekli acı tokatlar yiyor.Herkese izlemesini tavsiye ederim süper bir film.10/10
Filmi hiç sevemedim. Oyuncularmış yönetmenmiş hiç ilgilenemedim. Çünkü seneryoya sinir oldum bi kere. Çarpık ilişkiler hiç sevmediğim birşey. Bi saatlik tanıdığı birini kardeşine tercih etmesi.. Bence 27 elbise bu filme göre çok daha iyi bir örnek..
'şamar oğlanı' ismi filme pek uygun değil bence... hatta romantik komedi adı altında anılan bu film pek komedi sayılmaz sadece romantik diyebiliriz. güzeldi ve izlenmeye değer.
Bence bu kadar düşük puanı haketmiyor bu film.. Tamam belki muhteşem değil ama 5,5likte değil türünün birçok örneğinden daha güzel diye düşünüyorum... Eğlenceli vakit geçirmek için iyi bir seçim olabilir bence...
dane cookun her filmi olduğu gibi bu filmide güzeldi senaryo açısından bence. insanı izlerken gülümseten ve derinden etkileyen bir film neden bu kadar az puan aldığını bir türlü anlayamıyorum