Sınır(da)
    3,4
    Sınır(da) hakkında görüşlerin ?

-Lord-
    -Lord-

17 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    filmde ne gerilim, nede korku var... film yorumlarında çok fazla şiddet ve kan var denmiş ama, teksas katliamına göre bu filmde şiddetin şsi bile yok...Film her açıdan çok zayıf bence, sinemada değil televizyonda bile izlenmeyecek kadar sıradan ve basit bi film... yada bana öle geldi...
    Hasan A.
    Hasan A.

8 Eylül 2014 tarihinde eklendi
    Acımasız bir eleştiri olmasın diyeceğim ancak. Şöyle düşüneyim diyorum. Ama yok. Yok yani. Bu filme idare eder denecek kadar güzel bir sahne dahi hatırlamıyorum. Az film zevkiniz varsa aman diyorum arkadaşlar sakın açmayın bu filmi. Zaman geçirmek için dahi izlenmez. Açın izlediğiniz bir filmi, illaki korku istiyorum diyorsanız açın testereyi izleyin emin olun testereyi 5. ye izlerken geçireceğiniz zaman bu filmi izlerken geçireceğiniz zamandan daha kıymetli olacaktır.
    nskmourinho
    nskmourinho

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    sinema bu kadar kötülenmedi.hoslanmadıgım otel serisi bile bunun yanında basyapıt gibi kaldı 1/10
    Ayaz
    Ayaz

25 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Film sabaha kadar sürse de kızın ölmeyeceği belliydi.Film izlerken hep sıkıldım ama bir film kötü de olsa izleyip sonunu beklemek lazım.Duyacağınız bir cümle bile değerli olabiliyor.
    algebrator
    algebrator

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    hayatta yansıması olmayan şeylerin filmlere konu edilmesi...gereksiz!
    sevketkop
    sevketkop

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Tam bir Vahşet örneği böle filmlere masraf yapmaya değmez.puan bile vermem buna
    pafacan
    pafacan

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Kumandanın ileri sarma tuşuyla 2 veya 4 sahne atlatarak "sadece sahne geçişlerini görerek bile" anlıyabildiğim ve iğrendiğim son derece gereksiz bir film..Yarıda kesmeyip bir ihtimal belki sonu vurucudur diye bekleyip sonunda; tıpkı fılmın basından ıtıbaren ki psıkolojımı değiştirmeyen ve husrana ugratan Korku filmi severler için muhtemelen korku türünün yüz karası olarak nitelendirebilecek bir "film" demeye bin şahit yapım.. -10/10
    w3xag0r
    w3xag0r