Sınır(da)
    3,4
    Sınır(da) hakkında görüşlerin ?

tebessum-sima
    tebessum-sima

28 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Kan ve şiddet dolu bir film evet... Verilmek istenen mesaj için bu derecede olmasa da böyle olması gerekiyordu belki de... Senaryo orijinal ve sürükleyici... Sadece ve sadece kan ve dehşet dolu gençlik filmleri yanında ise açık ara önde... Birkaç gömlek daha üzeri olsaydı eğer türünde şaheser denilebilirdi. 10 üzerinden 9... Selamlar...
    Ekrem Doydu
    Ekrem Doydu

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
    işkenceli kanlı bıçaklı ve vahşet sahneler içeren türde filmleri sevenler bu filmi kaçırmasın kana doyacaksınız..
    eyupturedi
    eyupturedi

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    çok güzel ve çok gerçekçi bir korku filmi
    ferdo33
    ferdo33

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Alın size bir Fransız klasigi daha,içerde filmini izlediğimde böyle bir film olamaz demiştim ama sınırdayı izleyince fikrim değişti,bu fransız yapımcılarının hepsi mi ruh hastası olabilir acaba :)
    kan,gerilim sevenler kaçırmasın bu filmi,bu tip filmleri sevenler için sınırdayı 100/100 tavsiye ederim.
    linny-09
    linny-09

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    kimseyi bilmem ama bnm psikolojim bozuldu ya bu filmden çıktıktan sona kendime gelemedim nassı bir vahşet kan allahım kendime acı çektirdiğimi hissettim birden.ama çok iyiydi :)) deydi yani izlemeye.
    m-emreunal39
    m-emreunal39

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Dehşet verici bir filmdi.Bu tarz filmlerden hoşlananlar için süper bir film olmasına rağmen texas katliamına benzeyen bir senaryosu var ama yinede ondan çok daha güzel bir filmdi ve kadın oyuncu gerçekten çok iyi oynamış.
    womenaglex
    womenaglex

14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    film güzel gercekten ama cok korku dehşet verici +18
    drengin21
    drengin21

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    bu tür filmler içinde master bir film ama texas benzeri bir film olmus sonu farklı sadece . kan gerilim şiddet had safhada .izlenmesi gereken bir film