tebessum-sima
1 değerlendirme
28 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Kan ve şiddet dolu bir film evet... Verilmek istenen mesaj için bu derecede olmasa da böyle olması gerekiyordu belki de... Senaryo orijinal ve sürükleyici... Sadece ve sadece kan ve dehşet dolu gençlik filmleri yanında ise açık ara önde... Birkaç gömlek daha üzeri olsaydı eğer türünde şaheser denilebilirdi. 10 üzerinden 9... Selamlar...
Alın size bir Fransız klasigi daha,içerde filmini izlediğimde böyle bir film olamaz demiştim ama sınırdayı izleyince fikrim değişti,bu fransız yapımcılarının hepsi mi ruh hastası olabilir acaba :) kan,gerilim sevenler kaçırmasın bu filmi,bu tip filmleri sevenler için sınırdayı 100/100 tavsiye ederim.
kimseyi bilmem ama bnm psikolojim bozuldu ya bu filmden çıktıktan sona kendime gelemedim nassı bir vahşet kan allahım kendime acı çektirdiğimi hissettim birden.ama çok iyiydi :)) deydi yani izlemeye.
Dehşet verici bir filmdi.Bu tarz filmlerden hoşlananlar için süper bir film olmasına rağmen texas katliamına benzeyen bir senaryosu var ama yinede ondan çok daha güzel bir filmdi ve kadın oyuncu gerçekten çok iyi oynamış.