Sınır(da)
    3,4
    Sınır(da) hakkında görüşlerin ?

Chev
    Chev

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Malesef olmamış..Aslında bazı yerlerde güzel bir ritim yakalanıyor ama sonra yine mahvediyorlar..Yönetmen değişik bir isim olsa daha güzel birşeyler ortaya çıkabilirmiş..
    ozgurblk
    ozgurblk

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Kesinlikle aldığı puanı haketmeyen bir film..Teksas katliamı benzeri hatta ondan daha iyi,daha sürükleyici,sıkılmadan filmin sonuna kadar kendini gerilimle,heyecanla izlettiren bir film.Bu tarzdan hoşlanmayan arkadaşlar bu filmi izliyor sonrada filme haketmediği yorumlar yapıyorlar..Eğer bu tarzdan hoşlanıyorsanız mutlaka seyredin derim..10/8..
    sevketkop
    sevketkop

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Tam bir Vahşet örneği böle filmlere masraf yapmaya değmez.puan bile vermem buna
    linny-09
    linny-09

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    kimseyi bilmem ama bnm psikolojim bozuldu ya bu filmden çıktıktan sona kendime gelemedim nassı bir vahşet kan allahım kendime acı çektirdiğimi hissettim birden.ama çok iyiydi :)) deydi yani izlemeye.
    innocent8484
    innocent8484

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    güzel filmdi daha ii puanı hakediyo
    betyl
    betyl

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    garip... vahşet sahneleri iyiydi, o kadar...
    weff
    weff

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    begenmedik.böyle sacma sapan bi film olmaz.konu yok.anlam yok.boş yere vakit kaybı.ikinci yarısını izlemedik bile.waz dan bile iğrençç
    filmdenanlar
    filmdenanlar

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    klasik fransız filmi.bol kanlı,vahşetin doruklarında... high tansion,inside gibi yapımlarla hemen aynı.yinede sıkılmadan izlenebilir
    superpower1989
    superpower1989

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    kan görmek isteyenler için güzel bi film gerilim çok fazla;sinir bozan bi film sinemadan herkes (ben de dahil) gülerek çıktı iğrenç bi film ama gülerek çıkıyosun çok garip seven izlesin.
    alba42
    alba42

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim en iyi korku/gerilim filmlerinden birisi.Senaryo basitte olsa korku filmleri için önemli olduğunu düşünmüyorum.Sağlam konu bekleyen adam böyle bir filmi neden izlerki'Gidin dram izleyin.Korkup gerilmek isteyenler için ideal bir film.Bu puanıda kesinlikle haketmiyor.
    cinemaniac-87
    cinemaniac-87

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    film bu tarz yani kanlı işkenceli tarzı ilk defa izleyecek olanlar için güzel gelebilir.. ama bence aynı senaryo hatta işkence sahneleri bile kopya... yine de izlenebilir.. 7puan
    sugarly-2
    sugarly-2

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    senaryoda kopukluklar olsa da film fena değil ama "yüksek tansiyon" dan iyi olduğunu söyleyemem..
    monopoly
    monopoly

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Ben filmi açıkçası beğendim,fransızlar gün geçtikçe sinemada öne çıkarıyorlar isimlerini,kamera açıları başarılı.Hitler tarzını oyuncuya iyi adepte ettirmişler izlerken hitleri görür gibi oldum en azından ,kurgu başarılı oyunculuklar iyi ,ben beğendim tavsiye ederim.
    stingenes
    stingenes

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    fransız korku filmleri tarzını buldu sonunda
    vahşet..kan..kaos...
    sınır(da) çok basit saçma bir film..
    hep aynı tarz korku filmleri çekiliyor..
    bol kanla insanlar etkilenmeye çalışılıyor
    ama artık korkmuyor insanlar..
    yeni bi şeyler bekliyoruz...
    çalıştırın biraz kafayı...
    budamibasimagelecekidi
    budamibasimagelecekidi

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    tamam, filmde bol şiddet arayanlar aradıklarını bulacaklar ama, hikaye hiç de sağlam değil ve sürüklemiyor... hani sonlara doğru biraz toparlamaya çalışıyor ama... bir filmi bir iki sahnesi için izlerim diyorsanız, izleyin... yoksa büyük zaman kaybı... 2 saat ileri sarmamak için zor tuttum kendimi...