Yıldız Tozu
4,3

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yaw cok buyuk beklentı beklenılmeden ızlenılmesı gereken fılm ama tavsıye edıyorum
su-sisesi
su-sisesi

11 Haziran 2011 tarihinde eklendi
sürükleyici eğlenceli ve romantzm le süslü fantastik bir macera oyunculuklar ve kurgu çok başarılı izlediğinize pişman olmazsınız...
bewhy-2
bewhy-2

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi izlerken resmen seratonin salgılıyor insan..Film insanı mutlu ediyor resmen ya...Yıldızımız her parladığında benim de parlayasım geldi..Oyuncu kadrosuna ise zaten söylenecek söz yok... claire danes'e yıldız olmak Robert de niro'ya da o sevimli yumuşaklık çok yakışmış... Michelle Pfifer'ın cadı hali de amaladığı üzere gayet çirkin :)Ben çok beğendim.Favor filmlerimden olabilir hatta..
Ayse K
Ayse K

7 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film. Çocuk filmi deyip izlememezlik etmeyin. Filmi başından sonuna kadar suratımda aptal bir gülümseme ile izledim. Robert Deniro gerçektende lakabının hakkını veriyor. Adam gerçekten binbir surat. Her kalıba uyuyor. Eşcinsellik bile uymuştu adama. Filmdeki hayaletlere replik ve tepkilerine çok güldüm ya. Filmde herşey var fantastik, aşk, macera... Potpori gibi olmuş :D. Tristan ve yveine’in uyumları çok güzeldi. Filmden kareler gözümün önüne geliyor hala sırıtıyorum bak... 10/9
Selcuk Genc
Selcuk Genc

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en orjinal filmlerden biri.Görüntüleri,oyunculukları ve ilginç senaryosu ile aklınızı başınızdan alacak bir film.Özellikle Robert De Niro inanılmaz bir performans gösteriyor kaptan shakespeare rolünde..Stardust, Gününüzü kurtaracak büyülü bir dünyaya davet ediyor sizi.Kayıtsız kalmamak mümkün değil...
khaleesi
khaleesi

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
muhteşem ötesi harika bi film mutlaka izlenmeli bence.ben çok beğendim.görsel efektlerini filmin konusunu ve de robert de niro nun filmdeki karakteri çok hoşuma gitti,komik sahneleri de var sade bi bilim kurgu zannetmeyinn.mutlaka izleyin ((=
makman
makman

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ben çok beğendim.Mükemmel bir fantastik yapım olmuş.Senaryosuda çok sürükleyici.Mekanlar ve görsel olarakda çok hoş.
sinema
1 ziyaretçi
23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi fantastik, aşk filmlerinden biri. 10 puan verdim.

Take That - Rule The World

Çok Pozitif bir Film. Sakın Kaçırmayın derim =) 10/10
typhonike
typhonike

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Güzel bir filmden kastınız,bittiğinde yüzünüzden okunan mutluluksa,yüreğinizde oluşan sıcaklık hissiyse belkide tekrar tekrar izleme isteğiyse sakın kaçırmayın.Boş zamanınızı geçirmek için değil hayatınıza tad katması için izleyin. Herşeyiyle mükemmel bir film.
oykudemiral
oykudemiral

23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film mutlaka seyredin cem özellikle sen kesin seyret bayılıcan sen seversin
drunkenbutterfly
drunkenbutterfly

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Yorumları filmi izledikten sonra okudum. cash_jackal şu anki hislerimi daha iyi yazamazdım, tamamen katılıyorum. Sonunu da çok beğendim. Evet, tahmin edilebilir bir sonu olabilir ama konusu o kadar sürükledi ki filmi izlerken sonunu düşünmedim bile. En başta Ian McKellenın sesi tek başına beni filmin içine çekmeye yetti zaten :) Uzun zamandır böylesine saf, masalsı bir aşk anlatan güzel film izlememiştim. Tavsiye ederim, izleyin.
cansuusnac87
cansuusnac87

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu aralar izlediğim en ennn ennn iyi film. Hatta sanırım bu filmi en sevdiğim 3film arasına koyabilirim. Filmi hissederek, içine girerek izlemek lazım...
the-o-c
the-o-c

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bana göre sezonun en güzel filmi.Şiirsel bir masal. Aksiyon ve gerilim filmlerinden bıkkınlık geldiği bir süreçte, insanda sinema keyfini yaşatan ve işte sinema bu dedirtecek nitelikte bir film. Kaçırmayın.
whom66
whom66

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
twk kwlimw muhteşem tabi bir neil ganman serisi takipcisi olarak olaya birazda yanlı baktığımı var sayarsak film muhteşem ozelliklede olayın cok farklı bir boyutta var olması bilindik hikayeleri gibi her zaman varlar fakat biz goremedik :D