semahos
5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Görsel efektleri muhteşem olan, romantik ve fantastik bir film... Eğlenceli zaman geçirmek için bire bir... Yetişkinler için büyüleyici bir masal.. Ayrıca Robert De Nironun performansı da had safhada... Bir aktör oynadığı her role bu kadar mı yakışır, dedirtiyor. Mutlaka seyredilmeli...
uyarlamaların malum çogu aslından çok farklı oluyor. Umarım bu film böyle bir hüsrana sebep olmaz. Diğer arkadasların aksine Robert Deniro'yu ben pek bu rolle bagdastıramadım. ama onların dediği olur ve biz de güzel bir uyarlama izlemiş oluruz sonunda.
film çok farklı bir filim komik değil ama makara izledim iyi flimlerden biri efekler mukemmel zaten bu film iyi olmasa robert deniro homo rolünde oynarmı demekki oda senaryoyu beğenmiş ve bence bu filmi çevirilirkende büyük keyif aldıklarını düşünüyorum....mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum
Yıldız Tozu bence baştan sona saçmalıkla ve kopukluklarla dolu, ağır ilerleyen, hiç bir ilgi çekiciliği olmayan sıkıcı bir film. Arkadaşlar görsel efektlerin ve oyunculuğun çok iyi olduğundan bahsetmişler, hâlbuki görsel efektler hiçte iyi değildi. Ortada oyunculuk adına hiç bir şey de yoktu. Robert De Nironun böyle gereksiz bir filmde oynaması şaşılacak şey, yakıştıramadım doğrusu. Yani filmin eksilerini saymaya başlasam bitmez. Arada bazı güldüren sahneler var ama bu, filmin içerdiği bayatlığın yanında ufacık bir artı unsur. Filmin sonunu zor getirdim diyebilirim. Bu kadar kişi bu filmi nasıl beğenmiş o da enteresan... Yani masalsı hava denilen şeyin Yıldız Tozunda mevcut olduğunu söylemek de çok zor. Kısacası Yıldız Tozu bol bol sıkılmak ve daralmak için bire bir. 5 puan veriyorum.
bayramda birçok film wardı gitmek istediğim fakat kısmet, bu gerçektende olağanüstü efektleri ve romantizmi dorukta olan Yıldız Tozunaymış çok hoş bir filmdigerçekten kaçırmayın!!!
öncelikle konu şu; Aşk bir şeyden öğüt almaz... Film i izleyen günlük yaşamınızdaki ilişkilerebir kez daha gözden geçireceksiniz. :) Not; De niro (büyük usta) film'e ayrı bir hava katmış .
Fazlasıyla fantastik bir film.eğer benim gibi gerçek dünyayla fantastik dünya arasında bağ kurmak isteyenler varsa çok tavsiye etmem.bence 7/10.Çok abartılacak bir film değil.
romantik ve fantastik film severler için gerçekten harika bir film. içimi ısıtan sıcak bir filmdi. bu arada final şarkısı: (Take That) grubunun (Rule The World) şarkısı