Yıldız Tozu
4,3

ilsalaron
ilsalaron

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda bu türler arasında gördüğüm en kötü yapım diyebilirim. Bir kere film büyüklere adeta bir peri masalı gibi, küçüklere ise çok fazla büyük. Yani film ne büyüklere ne küçüklere hitap ediyor. Film, bir seri film olsa anlarım ama sırf ticari amaç uğruna iki buçuk saat seyirciye adeta işkence çektiriliyor. Bir filmde ayrıca bir sürü marka yıldız oyuncunun oynaması (performasları başarılı olsa bile) bir filmi iyi kılmaz. Robert De Niro efemine kaptan rolünü çok güzel oynamış ancak böyle bir rol onun karizmasına hiç mi hiç yakışmamış. Bence son yılların en kötü fantastik yapımı.
hdyma
hdyma

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
eşimin sen genelde iyi film izletirdin bu nerden çıktı dediği kadar berbat bir film
uluzeus23
uluzeus23

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film hiç etkilemedi beni.oyuncularından mıdır yoksa kurgusundan mıdır bir türlü giremedim filme.fantastik filmleri çok severim aslında ama bu asla tekrar tekrar izleyeceğim kalitede bi yapım değil.tavsiye etmem.
znp7
znp7

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Arkadaslar fantastik film sevmiyorsanız kesinlikle izlemeyin oldukça sıkıcı bulabilirsiniz benim gibi
ressamvenus
ressamvenus

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Beklentimin altında kalması beni hayal kırıklığına uğrattı.Oysaki sabırsızlıkla beklemiştim bir fantastik film hastası olarak.İçi doldurulamamış bir şeyler var.R.De Niro ve M.Pfeiffer sırtlamış filmi...
duchess05
duchess05

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Felaket otesi bir film. Akıl fikir sahibi bir insanın baştan sona oturup dayanması mümkün değil. Keşke birisi beni bu şekilde uyarmıs olsaydı - hayatımdan yitirilmiş 2 saatti. Robert de Niro gibi bir oyuncu böylesine bir kalpazanlığa nasıl imza attı, inanılır gibi değil. Çocuk filmi desen değil, hayal gücü yüksek yetişkinlere yönelik bir film desen - o da değil. Bir felaket.
murat-cetinn
murat-cetinn

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlerken bazen çok sıkıldım senaryo diye birşey yok zaten, bu filmi ancak 13 yaşından küçük çocuklar zevkle izleyebilir ancak öpüşme sahneleri ve başrolde oynamış gibi görünen ancek filme en az görünen Robert De Nironun homoyu canlandırması filmi çocuklar için de sakıncalı duruma getirmekte. Robert De Nironun hatırına 10/3