başı ve sonu biraz komik özellikle sonu saçma olmuş.beklediğim kadar iyi değildi şimdi iyice eleştirip izlemeyen arkadaşların hevesini kırmayım ama de niro biraz daha rolu uzun olmalıydı 6,510
Fazlasıyla fantastik bir film.eğer benim gibi gerçek dünyayla fantastik dünya arasında bağ kurmak isteyenler varsa çok tavsiye etmem.bence 7/10.Çok abartılacak bir film değil.
Millet çıldırmış. Böyle muhteşem ve sürükleyici bir film olamaz. Konuşmalar oyuncular karakterler ve en önemlisi hoş konusuyla herkesin ilgisini çekecek bir film. Alakasız karakterler birbiriyle çok ilginç yollarla çakışıyor. En az 20 kere izlediğimden eminim. Bence sizin için de bir kere izlemeye değer.
Sevgilimle gittiğim son film oldu:) aslında bazıları için ilk bazıları için de son oluyormuş.. yorumlardan okudum da... filme biz yalnışlıkla girdik:) evet öyle oldu ama bir hayal kırıklığı söz konusu bile olamaz! izleyin izletin...