Yıldız Tozu
4,3
Yıldız Tozu hakkında görüşlerin ?

champollion
champollion

28 Ekim 2009 tarihinde eklendi
film çok farklı bir filim komik değil ama makara izledim iyi flimlerden biri efekler mukemmel zaten bu film iyi olmasa robert deniro homo rolünde oynarmı demekki oda senaryoyu beğenmiş ve bence bu filmi çevirilirkende büyük keyif aldıklarını düşünüyorum....mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum
k1nkkonk
k1nkkonk

26 Ekim 2009 tarihinde eklendi
8.7 ve yorumlara aldanıp izledim çok kötü olmasada iyi bir filmde diyemeyiz 8.7 bu film için çok fazla en fazla 7 alması gerekir fantastik film azlığındamı ne bu kadar yüksek almış notu anlamadım filmi izleyen arkaşlarımda beğenmemiş 8.7 ye aldanmayın diyorum sadece
matlaklak
matlaklak

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok iyi fantastik bir film
leo988
leo988

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
güzel bir film ama bu kadar yüksek bir puanı hakketmiyor. bu filmden düşük puanlı çok güzel filmler var puanlama çok saçma olmuş ama sıkılmadan ailecek izlenebilecek kaliteli bir film. güzel ama mükemmel değil 7/10
hokur
hokur

24 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Fantastik film türünün en güzel örneklerinden biri. Kesinlikle tavsiye ederim. 9/10
bysezer6
bysezer6

8 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Çok etkileyici bir film izlemenizi tavsiye ederim.
Ahmet G.
Ahmet G.

29 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Ben öyle çok çok beğenmedim ama eşim bayıldı.Sürükleyici bir film ama süper de değil yani.
erencanyilmaz91
erencanyilmaz91

29 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi 4 kere izledim gerçekten harika bir film farlı bir tarz farklı bir havası var oyuncuların yeteneklerinden söz etmeye gerek yok. Hiç abartmıyorum son dönemlerdeki en iyi filmlerden biri
yakuze
yakuze

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
fantastik bir film izlemek istiyorsanız yıldız tozu iyi bir tercih diyebilirim
cudiferat
cudiferat

16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok sıcak, sımsıcacık bir filmdi (benzer duyguları en son "A Good Year" da yaşamıştım). Büyüklere masal tarzı ama masalsılığını çok seveceğiniz, keşke olsa diyeceğiniz bir film.

Bu arada oyunculuklarda çok güzel. Özellikle De Niro ve Michelle Pfeiffer döktürmüş. Hele De Niro çok riskli bir tercih yapmış ama Dengeli oyunuyla başarıyla altından kalkmış Helal... Hele o mimikler, tebessüm :)

Filmdeki görsel efektlerde tam tadında, seyircinin gözüne gözüne sokan makyaj tarzında değil. Filmde ağırlıkla öne çıkan duygu ne derseniz tabii ki Romantizm derim.

Bence İzleyin, 8,4/10
krmht64
krmht64

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
o kadar güzel bi filmki 4 kere izledim. yine de izlerim. film hiç bitmesin istedim. bence olaylar çok başarılı işlenmiş. bayıldım
drunkenbutterfly
drunkenbutterfly

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Yorumları filmi izledikten sonra okudum. cash_jackal şu anki hislerimi daha iyi yazamazdım, tamamen katılıyorum. Sonunu da çok beğendim. Evet, tahmin edilebilir bir sonu olabilir ama konusu o kadar sürükledi ki filmi izlerken sonunu düşünmedim bile. En başta Ian McKellenın sesi tek başına beni filmin içine çekmeye yetti zaten :) Uzun zamandır böylesine saf, masalsı bir aşk anlatan güzel film izlememiştim. Tavsiye ederim, izleyin.
azsa1998
azsa1998

19 Nisan 2009 tarihinde eklendi
romantik ve fantastik film severler için gerçekten harika bir film. içimi ısıtan sıcak bir filmdi. bu arada final şarkısı: (Take That) grubunun (Rule The World) şarkısı
anlasana63
anlasana63

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
ben bu filmi çok beğendim.bence herkes izlemeli diye düşünüyorum.yanlız filmin final bölümünde ki şarkıyı bulamadım.bilen varsa bana yazabilir mi ? rica etsem.
murat-cetinn
murat-cetinn

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlerken bazen çok sıkıldım senaryo diye birşey yok zaten, bu filmi ancak 13 yaşından küçük çocuklar zevkle izleyebilir ancak öpüşme sahneleri ve başrolde oynamış gibi görünen ancek filme en az görünen Robert De Nironun homoyu canlandırması filmi çocuklar için de sakıncalı duruma getirmekte. Robert De Nironun hatırına 10/3