4,3
Yıldız Tozu hakkında görüşlerin ?
25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi.Arşivime ekledim.Hem romantik hem macera.
sinema
1 ziyaretçi
8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle mükemmel ve izlemeye değer bir film

bazı arkadaşlar fantastik denilince yüzüklerin efendisi tarzı bir film bekleyerek gidiyorlar savaş kan cadılar büyücüler vs vs

onlar gitmesin...

film duygusal ve etkileyici bir film oyuncuları ve performansları ise gerçekten müthiş hatta bence film çok kısa bile olmuş çıkmak istemedim filmden
10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
farklı bir senaryo çok beğendim tavsiye ediyorum izleyin..8
10 Mart 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en güzel fantastic film.
Filmin sonuna kadar bi kere sıkılmadım.Çok sürükleyici bi yapım olmuş.
Oyuncular filme inanılmaz baglıor insanı.
Yvane'e aşık oldum diyebilirim.

10/10..
8 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Çok etkileyici bir film izlemenizi tavsiye ederim.
9 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Hakikaten özenle,emekle para harcanarak yapılmış masalsı bir film....De niroyu pek başarılı bulamadım gerçi rolüde azdı.Ama keyifle 2 saat izlenecek görsel bir şölen sizleri bekliyor diyebilirim.
27 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok iyi bir yapım.fazlasıyla keyif aldım diyebilirim
11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
harika izledikçe tekrar izleme hissi uyandıran ve gerçek aşk bu dedirtten film

keşke aşk böyle olsa ve o aşkı bulabilsek bırakın başka bir şehiri ülke ülke gezerim bulmak için ):

bu arada filmin katagorileri arasında komedi de olmalı bence bir çok sahne çok komikti özellikle korsanlar ve kaptanın o kadın giysileriyle dans ederken gülmekten yerlere yattım :D
6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
En kısa zamanda gidicem,,, fantastik filmlere bayılıyorum... :)
13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Tek kelime ile şaşırdım. Giderken hiçbir beklentim yoktu öylesine gittim ama sezonun en iyi filmlerinden biri diyebilirim. Aksiyon macera aşk dram hepsi vardı. Kurgu çok iyiydi filmden hiç kopmuyorsunuz. De Niro yine babaydı. Bu adam aktör olmak için doğmuş. Rolünü üzerine harika oturtmuş. Filmde emeği geçen herkese teşekkür
7 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
de niro olması vakit kaybı olmasını biraz engellmeiş yoksa tamamn vakit kaybı...
5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok iyi fantastik bir film
20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmi sinemada izleyeceksiniz izleyin, fakat bilgisayarda veya vd de izlicekseniz pek tavsiye etmem. Yanlışlıkla izlenecek, az da olsa eğlendirebilecek bir film. Kötü demiyorum ama sırf bunun için cd'ciye gidipte almanın alemi yok.
7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Fazlasıyla fantastik bir film.eğer benim gibi gerçek dünyayla fantastik dünya arasında bağ kurmak isteyenler varsa çok tavsiye etmem.bence 7/10.Çok abartılacak bir film değil.
13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok sevdim Çok sevdim.Çok sevdim ben bu filmi ya... robert de niro harika herkes harika bence hem aksiyon hem romantik bence süper....