sabricoskun
10 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kalabalık grupların sonu ne olur ki bir korku! filminde? işte hepsi oluyor. çok fazla heyacanı olmayan,yenilik getirmeyen, bünyeyi zorlamayan filmlerden biri netekim! izlenmese de olur diyorum son olarak.
Hiçbir korku heyecan hissi vermeyen, klişe bir film bile olmayı becerememiş. kötü bir senaryo kısaca B A Ş A R S I Z! bir film, paranız cebinizde kalsın.
film 7 kişilik bir suçlu grubunun yeni bir terapi için eski bir otelde tedavi görmesi ile başlıyor ve kane denilen bir piskopatın geçmişi ile ilgili bir otel gerisini seyredin fakat kötü bir film değil
See No Evil:Sekiz genç,Bir hafta,Bir seri Katil...Bu cümleden filmin bir Teenslasher tarzı yapım olduğunu anlıyoruz.açıkçası bu türden pek haz almam.Bir kaç yapımın dışında genelde başarısız oluyorlar..Bekleyip göreceğiz...