ne umutlarla koşup almıştım flimin dvd sini hap fragmanlarına kanııyoruz işte.yine kırma bir yandan iç savaş bir yandan timsah ya birini ele al adam gibi yap.çayırlarda koşup zıplayan timsah köpekmi kardeşim bu ya hangi akla hizmet koydun o sahneyi flime zaten timsah yok denecek kadar az bide böyle bu sahneyi gören babam kahkahalar attı :( çok kötü olmamış 1/10
kötü bir film olduğu su götürmez. yine de kendini izlettiriyor. insanın aklına şu geliyor. aynı filmi ünlü bir yönetmen ve pahalı bir cast ile izlesek sonuç ne olurdu?
film bana hiç ilginç gelmedi sıradan yaratık filmlerinden pek farkı yok gibi duruyor.bide gerçek bir hikayeden esinlendiğini söylüyor.milleti gazlamak için güzel taktik:)
yorumlara kanıp aldanmayın. güzel film. bundan yıllar önce aslan avı ile ilgili bi film seyretmiştim. o zaman aldığım hazzı yine aldım. Bence sonuna kadar izlettiren iyi bir film olmuş. tvlerde izlediğimiz bilgisayar uydurması olduğu belli olan sıradan örümcekli, yılanlı filmlerden olmadığını kesinlikle söyleyebilirim. yaratık çok gerçekçi yapılmış. hiç uydurma gibi diil.
Filmin fragmanını izlediimde işte süper bir film deöiştim ve uzun zamandır bu filmi bekliyordum.sonunda geldi ve izledim.Fakat timsah avı hiç hoşuma gitmedi.orası biraz klasik olmuş.ben daha çok insansı bi canavar var die bekliodum.öyle olsaydı şüphesiz daha iyi olurdu.en fazla bir kaç karede gösterilen timsahı pek korkutucu bulmadım açıkçası.konu biraz saçma olmuş çünkü bilindikten sonra insanların öldüremeyeceği şey yoktur. filmin iyi olan yanlarıda vardı tabi. bir kaç karede çıkan timsahı çok iyi yapmışlar.o bi ara tvde moda olan yılanlı örümcekli, timsahlı filmlerdeki bilgisayar yapımı olduğu belli olan canavarlara benzemiyor. işin içinde birde çete savaşı olması iyi olmuş.Prison Breakteki elemanda iyi iş çıkarmış aslında.Ama bence bukadar kötü eleştiriyi haketmio.En azından emek harcanmış.10 puan vermiştim izlemeden şimdi 6 falan verirdim.
izledim ama sonunu getirmek içinde bir hayli zorlandım.bir bakmışsınız elemanlar suyun içinde bir bakmışsınız karada herşey kopuk .Zamanınıza yazık etmeyin.