Bence gayet hoş bir filmdi benim çok hoşuma gitti atmosfer,müzikler,oyunculuklar,kar,ren geyikleri,elfler,kuzey kutbu falan hepsi müthişti.Beni iki saatliğine de olsa başka dünyalara götürerek relax olmamı sağladı.Ben herkese öneririm.8/10
Güzel bir kış gününde evde ailecek veya kız veya erkek arkadaşımızla izlenebilecek eğlenceli, sıcacık, fantatik ve kardeş-abi ilişkisini çok güzel vurgulayan komik bir film. Kadro süper, sinemalık bir film olmasa da bir filmin sinemalık bir film olmaması kötü bir film olduğunu göstermez. Ben eğlendim,hiçde sıkılmadım, çok güldüm ve kardeşimle aramdaki ilişkinin iyi olması gerektiğini biliyordum ama pekiştirmiş oldum. Thank you Fred, thank you nick. 8/10
çok boş zamanınız varsa... aslında film sağlam bir seneryo ve güzel esprilerde içeriyor ama ortalarında baymaya başlıyor sonuna doğru gülümsetemiyor bile... haberiniz olsun.
Filmde bol bol kar görüntüsü var ama içinizi sımsıcak yapan bir film. Noel babanın hediye fabrikasına bayıldım elfler çok şirinler sizi alıp hayaller alemine götürüyo. Çok ciddiye alınacak sizi yoracak bir film değil Bu filmi izledikten sonra kuzey kutbuna gitmek isteyeceksiniz 10/8 iyi seyirler