rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
28 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
yönetmenin bu filmi olmamış,vakit kaybı.usta oyuncular var kadroda fakat ne yazık ki konu ve senaryonun yetersizliği ve sığlığı onları da resmen tutmuş dibe çekiyor.filmin genelinde performanslar da oldukça kötü zaten.konu fena değil aslında ancak çok daha sağlam bir altyapı ve bazı değişikliklere ihtiyacı var,işte o zaman başarılı olabilirdi.en çok göze batan şey bana göre film boyunca sık sık karşımıza çıkan "garip" olaylardı.gerçekten de gerçekçi olmayan,oldukça zorlama bazı sahneler ve olaylar rahatsız etti en çok beni.kendini izletiyor ve bir derece sürpriz beklentisi içinde finale ulaşmanızı sağlıyor film.ancak finali de o kadar kötü ki,bu beklentinizin de karşılığını alamayınca bütün bağlantılarınızı kopartıyor ve filmden soğuyorsunuz.final, filmin genelinden de kötü,yetersiz,etkileyicilikle alakası olmayan boş bir final.usta oyuncular sanırım tamamen yönetmenin hatrı için kamera karşısına geçtiler.yoksa bu kadar yavan bir filmde yer almak isteyeceklerini hiç zannetmiyorum.kısacası beğenmedim,oysa bu tarz tarih atlamalı filmlerden hoşlanırım ancak closing the ring zaten tahmin ettiğim ve oradan buradan duyduğum üzere oldukça gereksiz bir filmmiş.
Sevgiliye verilecek en güzel hediye, belki de onun için yapılmış bir ev ve yıllar sonra geri dönen, sahibi artık toprağa karışsa da çürümemiş, kaybolup gitmemiş bir alyans,hâlâ yeni parlatılmışçasına ışıldayan, aşka yeniden ışık tutan... Kayıp Yüzük aşka övgü niteliğinde bir yapım.
DVD de baktım ilk yarım saat çok sıkıldım,sonra 2x e bi aldım öyle baktım :D 1 saatte bitti film..Anlıyacağınız üzere beğenmedim ben pek..Kız çok güzeldi onun için baktım zaten sonuna kadar :P
Daha önce çekilmiş pek çok 2.Dünya Savaşı zamanlı aşk filmine benzemekle beraber biraz daha farklı bir duygusal tema içerisinde. Bayanlar için güzel Beyler için vasat bir film.
Daha filmin ilk dakikasında Pearl Harborldan kesit var dedim ve öyle de oldu. Üstelik bu tür filmleri sevmeme rağmen ilk defa filmin yarınsıda çıktım. İzlencek bir film olmadığını düşünüyorum.
ağır temposuna rağmen yinede farklı bir konu güzel bir hikaye ii bir aşk filmi eski hatıraların tekrar canlanmasına sebep olan bir yüzük ve geçmişindeki sırları anlatan, 1941-1991 yııları arasında sürmüş 50 senelik bir aşk hikayesi.bence seyredin.yarıca O.C nin yıldızı yani 'marissa' nın oynadığınıda unutmayalım.;)