Puanda biraz acımasız olmakla beraber çok ii de değil ama bu puanı da haketmediği kesin. Macera ve hafif bir komedi. Mcconaughey bence iyi seçim. Hudson çok fazla ayak uyduramamış...
filmi açıkçası biraz fazla uzun buldum bi on dakkası olmasada olurmuş.ama kate ve mathhewun uyumları su götürmez bir gerçek.how to lose a guy in 10daysdan sonra yine romantik komedi çifti olarak seyirciyi aşklarına inadırıyorlar.
kafanızı yormayacağınız ya burda ne demek istedi anlamadm konusu çok garipti demiyeceğiniz basit ama bi o kadar da güzel komedi macera aşk hepsi iç içe seyretmenizi tavsiye ediyorum
hiç de bazılarının belirttiği gibi sıkıcı bir film değil.farklı bir konusu, efektleri yok ama filmin türü bu değil zaten.sade,sıcak,gülümseten bir film.deniz manzaraları güzelliğiyle insana huzur veriyor açıkçası....
film güzel insanlar harika manzara doğa harika acık hava filmi anlayacagınız denizi kumsalı hazinesi hazine avcıları hoş izlenebilir film içeceginizi alım uzanın manzaranın tadını kumsalın sesini dinleyin..tesekkürler..
Kimse parasını ve zamanını harcanmasın. Konusu son derece klasik bir film. Akılda kalan bir tane düzgün espri yok. Kate Hudson ve M.Caughney in oynaması için yapılmış çok sıradan bir film.