JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
28 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Chris Rock ikinci yönetmenlik denemesinde Amerika'nın en iyi komedyenlerinden Louis C.K. ile beraber yazdığı senaryoda artık heyecanını yitirmeye başlayan bir evlilikte erkeğin sadakatini sorguluyor.İki iyi komedyenin elinden çıkan senaryo belirtildiği üzere alenen mutsuz ve cinselliğin hiç olmadığı bir ilişkide mutlak bağlılık ve sadakati kutsamasıyla hayli enteresan.Hatta filmin flörtöz ve evliliğe soğuk duran karakteri Nikki bile sonunda bir şekilde baş göz ediliyor.Her koşulda yüzde yüz korumacı bu tutum fazlasıyla rahatsız edici gerçekten.Bir de etkisiz eleman olarak Steve Buscemi var,üzülüyoruz sadece.Bunlara karşılık filmin anlatmaya çalıştığı umrunda olmayanlar için komedi yönü birçok örnekten daha başarılı,güldürmeyi de beceriyor.
aile kavramını koruma amaçlı çevrilmiş bir film biraz sıkıcı ve basitti ama sonunun tatlıya bağlanacağını tahmin ederek bitmesini bekledim.. iyi seyirler../6
Filmin kendisini izlemedim ancak fragmanından izlediğim kadarıyla, değindiği konu yerinde. Çünkü evinde ailesiyle mutlu bir erkeğin neden gözünün dışarı döndüğünü anlatıyor sanırım. Aldatmanın her şekline krşı olmamla birlikte şuna inanıyorum ki, bir ilişkide birbirini anlamak ve karşılıklı istek ve ihtiyaçlara anlayış ilişkiyi sonsuza taşır(tabii burada temel olan karşılıklı sevgi ve saygıyı yazmıyorum, bunlar yoksa zaten ilişki yok demektir). Sahip olduğumuz değerlerin her zaman kaybedince mi anlarız değerini. elimizdeyken kıymetini bilmeliyiz ki sonra çok geç olmasın!