Çılgın Motorcular
    3,9
    Çılgın Motorcular hakkında görüşlerin ?

nilte12
    nilte12

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle süper bi film olmuş! bütün salonla birlikte kahkalara boğulduk, insanın içinden herşeyi bırakıp bu 4 arkadaşla dünya turuna çıkası geliyor! tavsiye ederim!
    sytekin
    sytekin

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Hangi filme gideceginize sinemada karar verenlerdenseniz.Bu film sizin için???
    e-ergener
    e-ergener

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Koptuk saloncak... Bir an içinden motorcu olmak geçmedi değil.. Bir de en son sahneyi herkesi tutmak için yapmışlar yani filmde emeği geçenleri tanıtmak için.. Çok da güzel olmuş ama bulunduğum şehirde her seansta ayakta izlenen bir sahne imiş :) Bizim gibi.. Gülmek isteyenler buyursun...
    baryit
    baryit

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    karnım agırıyor neden mi gülmekten
    gs-selma
    gs-selma

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    son zamanda güldüğüm ve gerçekten eğlendiğim mükemmel bir film. zaman kaybı falan hiç değil. ve kesinlikle sizi kahkahalara boğacak kadar güldürmeyi başarıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum:))
    voodoo25
    voodoo25

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Film 4 zavallının çocukluğundan beri hayal kurduğu bir amerika turuna yıllar sonra çıkıyorlar ve ufak bir kasabada bir anda kahramana dönüşüyorlar . Çokmu komik değil diğer arkadaşların yazdığı gibi kahkahalarla güldürmüyor ama sürekli gülümsemenizi sağlıyor . Ben biraz genç kaçtım bu filme ama eminim özellikle orta yaşlıları yapmak isteyipte yapamadıkları şeyler olanları kamçılayacaktır. Sinema için fazla olabilir ama dvd ile izlenebilir
    can-sahinler
    can-sahinler

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    çok super bifilm
    tunatanyolac
    tunatanyolac

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Film boyunca oturaklı bir kahkaha atmıyorsunuz ama bitse de gitsek de dedirtmiyor. Zamanınızı harcayacak başka birşeyiniz yoksa bu filme gidebilirsiniz...
    roland
    roland

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    son zamanlarda en cok güldügüm filmlerden bi tanesi eger pek düsünmeden sadece gülmek istiyorsanız oldukca iyi bir secim olacaktır ayrıca yan rollerde dahi son derece ünlü oyuncuların olması da filmin artısı
    attagun
    attagun

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Eğlenceli hoş bir film.
    ilkernew
    ilkernew

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    sıradan bi film bence ama pazr pazar işi yok ne yapayım bari bi film takıım izleyim dersen izlenmeye değer
    mckembo
    mckembo

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bence iyi bir film olacak bekliyorum...........
    kadirim-90
    kadirim-90

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten çılgın bir film ünlü aktörlerle dolu çılgın bir macera izledim gerçek iyi
    ilsalaron
    ilsalaron

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Kadro genişliği olmasına rağmen, sadece belli bir kesime hitap eden (Harleyciler ve onların hayranları) esprileri ve taşlamaları sadece yine belli bir kitlenin anlayabileceği vasat ve maalesef bir o kadar da sıkıcı bir film. Bu zengin kadrolu filmden çok daha iyi şeyler beklerdim.
    kingst
    kingst

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    oturupta zaman ayrılacak bi film degil saçma sapan bi film sadece bi kaç gülünç sahnesinden baska hiç bişey yok