sanatsal açıdan birşey beklemek elbette ki saçma olacaktır. fakat vaktini gülmek için harcamak isteyenler için güzel bir film özellikle gay polis gerçekten de insanı güldürüyor
arkadaslar bazi arkadaslar basdan sona gulduruyo demisler boyle bisey yok sadece biraz macera biraz komedi harmanlamislar ama dedigim gibi filmin cogunda sikilarak bekliyosunuz bence10/6 yorum beni baglar...
Çok aşırı bir beklentiye girmeden izlerseniz son derece keyif alabilirsiniz. Bir komedi filminden beklenen unsurlara sahip. Güldürüyor, eğlendiriyor. Oyuncularda üzerlerine düşeni yapmış. Keyifli bir anınızda zevkle izleyebilirsiniz.
Hayatımda hiçbir filme bu kadar gülmemiştim. Harika bir filmdi. Her sahnesi ayrı bir komedi. Özellikle kafadarların Madrid'teki maceraları inanılmaz komikti (boğayı tokatlama sahnesinde koptum diyebilirim) . John Travolta'nın oyunculuğu mükemmeldi, tabii diğerlerinin de öyle. Karakterleri adeta yaşamışlar, her birini oynadıkları karakterden çıkarıp oyuncu olarak görmek çok güç. Hepsi de çok cana yakın ve komik karakterler. Bilgisayar programcısı olan hanımevladı Dudley'in tavırlarıyla diğer üçlüyü çıldırttığı sahneler harika. Tekrar tekrar izlenip gülünecek nadir filmlerden biri. 9 puanı hak ediyor.