Çılgın Motorcular
    3,9
    Çılgın Motorcular hakkında görüşlerin ?

birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
    guLdurebiLen bir fiLm....
    Ilknur K
    Ilknur K

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
    baştan sona eğlenceli bir film. içerisinde fazla müstehcen kelimeler barındırmadan insanı güldürebilen tek film. oyuncular süper. konu özgün. 9/10
    brehhhhhhhh
    brehhhhhhhh

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    hoş eglenceli filmdi ev sinemasında izlemiştim eglendim sevdim filmi
    gitarista-c
    gitarista-c

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    sanatsal açıdan birşey beklemek elbette ki saçma olacaktır. fakat vaktini gülmek için harcamak isteyenler için güzel bir film özellikle gay polis gerçekten de insanı güldürüyor
    fuat571
    fuat571

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    arkadaşlar flim baştan sona sıkıcı oyuncu kadrosuna bakıp flim iyi olabilir hissine kapılıyorsun kesinlikle bu puanı haketmiyor.
    xmen-kaan
    xmen-kaan

8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    güzel, boş vaktinizi değerlendirebileceğiniz bir film.özellikle trovolta filme tam oturmuş..klasik amerikan komedilerinde daha iyi..
    korkumania
    korkumania

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    arkadaslar bazi arkadaslar basdan sona gulduruyo demisler boyle bisey yok sadece biraz macera biraz komedi harmanlamislar ama dedigim gibi filmin cogunda sikilarak bekliyosunuz bence10/6 yorum beni baglar...
    alperozkaraca
    alperozkaraca

14 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    tam eglencelik bir film.boş vaktiniz oldugunda izleyin eğlenin, mutlu olun.
    the-westfalenn
    the-westfalenn

26 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    sadece gülmek için izlenecek bi film...filmi izlemeden önce moralim bozuktu filmden sonra keyfim yerine geldii:)
    Demirtas
    Demirtas

25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    Çok aşırı bir beklentiye girmeden izlerseniz son derece keyif alabilirsiniz. Bir komedi filminden beklenen unsurlara sahip. Güldürüyor, eğlendiriyor. Oyuncularda üzerlerine düşeni yapmış. Keyifli bir anınızda zevkle izleyebilirsiniz.
    nebi-y68
    nebi-y68

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
    vaktinizi bosa harcamayan bi film ...
    ayrıca akıcı insanı sıkmıyor izlerken...
    rc054
    rc054

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Ne diyeyimki süper bir film hiç sıkılmadan izliyorsunuz oyuncularıda iyi 10/10
    jamesbond-2
    jamesbond-2

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Ben oldukça beğendim zaten oyuncular mükemmel söz etmeye gerek yok.Komedi,aksiyon herşey çok iyiydi izlemeyenlere bu filmi öneririm.8/10
    vedek-2
    vedek-2

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Hayatımda hiçbir filme bu kadar gülmemiştim. Harika bir filmdi. Her sahnesi ayrı bir komedi. Özellikle kafadarların Madrid'teki maceraları inanılmaz komikti (boğayı tokatlama sahnesinde koptum diyebilirim) . John Travolta'nın oyunculuğu mükemmeldi, tabii diğerlerinin de öyle. Karakterleri adeta yaşamışlar, her birini oynadıkları karakterden çıkarıp oyuncu olarak görmek çok güç. Hepsi de çok cana yakın ve komik karakterler. Bilgisayar programcısı olan hanımevladı Dudley'in tavırlarıyla diğer üçlüyü çıldırttığı sahneler harika. Tekrar tekrar izlenip gülünecek nadir filmlerden biri. 9 puanı hak ediyor.
    cougarcop
    cougarcop

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    gayet başarılı ve oyucu seçimi çok iyi olan bir film.eğlendirici dinlendirici coşkulandırıcı bir film olmuş. izleyin neşeniz yerine gelsin 8/10