3,9
Çılgın Motorcular hakkında görüşlerin ?
19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çok güldüğüm sahneleri vardı...
9 Mart 2009 tarihinde eklendi
baştan sona eğlenceli bir film. içerisinde fazla müstehcen kelimeler barındırmadan insanı güldürebilen tek film. oyuncular süper. konu özgün. 9/10
28 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Son derece eğlenceli bir komedi olmuş , hiç bir anında sıkılmayacağınız çok keyifli esprilerin olduğu bir film. Boş vaktinizi geçirmek ya da kafa dağıtmak için ideal bir seçim olabilir, oyunculuklarda çok doğal ve başarılı olmuş
11 Mart 2012 tarihinde eklendi
izlerken kesinlikle güleceginiz ve bir an olsun sikmayan bir yapim 3,5/5
23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Ben oldukça beğendim zaten oyuncular mükemmel söz etmeye gerek yok.Komedi,aksiyon herşey çok iyiydi izlemeyenlere bu filmi öneririm.8/10
1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Eğlenceli,güzel,mizahi yönüde olan macera dolu bir film..Bence izlenmesi gerekenlerden..8/10
5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Senaryosu o kadar kötü ki , neden , niçin gibi sorular sormanıza izin vermiyor. Hele bir finali var insan gerçekten rezalet kelimesini kullanırken rahatlıyor
8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu film sırf oyuncu kadrosu için bile izlenebilir ama filmde güzel zaman zaman komik espirilerde var boş zamanınız varsa izleyebilirsiniz...
23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Koptuk saloncak... Bir an içinden motorcu olmak geçmedi değil.. Bir de en son sahneyi herkesi tutmak için yapmışlar yani filmde emeği geçenleri tanıtmak için.. Çok da güzel olmuş ama bulunduğum şehirde her seansta ayakta izlenen bir sahne imiş :) Bizim gibi.. Gülmek isteyenler buyursun...
15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir macera ve yol hikayesi ama itiraf etmeliyimki o oyunculara göre beklediğimin altında bir film..Gülümsediğiniz 3-5 sahne var yok!!Yinede vakit geçirmek için izlenebilir..
25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Çok aşırı bir beklentiye girmeden izlerseniz son derece keyif alabilirsiniz. Bir komedi filminden beklenen unsurlara sahip. Güldürüyor, eğlendiriyor. Oyuncularda üzerlerine düşeni yapmış. Keyifli bir anınızda zevkle izleyebilirsiniz.
11 Nisan 2010 tarihinde eklendi
gerçekten keyifli,eğlenceli ve komik bir film olmuş...bu tarz yol - macera filmlerini her zaman sevmişimdir...ee kadroda beni izle dior zaten :D...izlenebilir...10/7
8 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film ;)
7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
güzel eğlencelik bir komedi filmi olmuş.zaten kadro harika j.travoltayıda ilk defa komedi filminde izliyorum.filmin en ilginç yeri ise 4 kafadarın boğa tokatlaması oldu.yani çılgınlık o derece:))adamların hayatı makara:)
8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmin kadrosuda çok iyiydi ama sanki böyle bir tutukluk vardı. Bu kadrodan daha iyi bir film çıkabilirdi bence