Şark Vaatleri
    Şark Vaatleri hakkında görüşlerin ?

senel-elif
    senel-elif

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Bu film gercekten izlenilmesi gereken filmlerden biri , oyunculari cok basarili buldum ozellikle Viggo gercekten superdi.Icindeki aciyi resmen görebiliyorsunuz gözlerinden.Mutlaka izleyin!Benden 8 puan...
    muena
    muena

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    GodFather tarzı konuşmalar.Mafya filmi desen pek değil yani hesaplaşmalar falan fazla yansıtılmamış.Basit kalmış bence.Nerdeyse şahaser tanımlaması yapılan bir film için beklediğimin çok altında açıkcası
    Aware
    Aware

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Viggo Mortensen gösteri yapmış, Vincent Cassel eşlik etmiş. O kadar başka da bir şey yok. Hikayesinde herhangi bir akıl oyunu, herhangi bir espri veya incelik içermiyor. He bir de Viggo Mortensen in dövüş sahnesinde tamamen çıplak oluşu çok gereksiz.Vizyonda çok daha hoş filmler var.Paranızı başka filmlere yatırın.
    okozcakil
    okozcakil

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    2007 sonlarina yaklasirken History of Violence'in kullerinden Sark Vaatleri dogdu ve iyiki de dogdu.Crononberg'in filmografisindeki doruk noktasi ve Viggo Mortensen'den method oyunculuguna siki bir gonderme.Filmden sonra algilama ve sarsilma seanslari artci depremler gibi bir hafta suruyor.Oscar almasi onemli degil ,cagin klasikleri arasina simdiden girdi bile.
    asilem-11
    asilem-11

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    filmin başında türkçe konuşmalar duyunca yanlış filme geldim sandım:) çok gerçekçi bi film bu da herşeyin açıkça göterilmesiyle sağlanmış. çok beğendim. oyuncular müthiş
    kocader
    kocader

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Bu film, bir baş yapıt. Ekranlardan inmeden sinema severler ve eliştirmen arkadaşlar mutlaka izlemeli..
    karbondr
    karbondr

11 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    baba gibi mafya filmi değil, postmodern karanlık bir film. cronoberg diğer filmlerindeki acımasız son hazırlamamış ilk defa umut aşılamış.
    viggo super oynamış..
    filmde turk karakterlerin konuşması da çok komik yahuu
    ocelott
    ocelott

10 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    üzülerek söylüyorum ama film bence yeterli değil.. birinci sınıf 2 aksiyon sahnesi var fakat tamamen film duygusal olmuş... daha sert bir kurguyla ilerlemesi gerekir diye düsünüyorum.. izlemek isteyenler yinede tereddüt içinde filmi düşünsün.. iyi seyirler...
    valendom
    valendom

5 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Cronenberg ve Mortensen işbirliği olan Şiddetin Tarihçesi nin büyük bir keyifle izledim.Umarım aynı ekip yine böyle bir iş çıkarmıştır.Aslında Cronenberg de beni çekmeyen bir taraflar olduğunu biliyorum.Ancak Mortensen ı kullanarak biraz daha popilist sinemaya yakınlaşmıl olmasına seviniyorum.Aykırı yönetmenin kamera arkasındaki başarısı ise elbette yadsınamaz.
    yavuzkasimay
    yavuzkasimay

3 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    bu kadar olumlu eleştiri üzerine daha iyi bir film bekliyordum. türü için çok iyi bir film deniyordu ama katılmıyorum. ortalama bir film. aksiyon zaten yok sayılır. oyunculuk da vasat. senaryo idare eder yönetmen iyi o kadar. beklentinizi karşılayamayınca öteliyorsunuz taa ki finale kadar. bir ümit...
    serhan1905gs
    serhan1905gs

2 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    filmi bende seyrettim ve bence güzeldi. Şiddeti, rus kızlarının kandırılışını ve yaşadıkları dramı iyi anlatmış. Mortensen'in de oyunculuğu da etkiliyiciydi. Bence gidilecek bir film.
    ilsalaron
    ilsalaron

1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Ben bu filmin nasıl bu kadar sükse yaptığını festivallerde nasıl bu kadar başarılı olduğunu çözebilimiş değilim. Düşünün film Rus Mayfası ile ilgili Rus Mayfası üyelerinin rollerinde tek bir Rus bile yok. İşin acıklı tarafı bizim Türk tarafını oynayan oyuncuların biri Polon diğeri Ermeni ee pes doğrusu, oynayabilecek hiç mi Türk yada Rus oyuncu yoktu. Cronenbergin filmlerini çok sevmeme rağmen ilk defa bir Cronenberg’in filmden kızgınlıkla ayrıldım. Ağır tempolu vasatı dahi geçmeyen sadece sadece Sauna’daki çıplak dövüşle (!) gündeme gelebilecek bir film.
    fb-godfather
    fb-godfather

30 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    film güzeldi ama senaryo kurtlar vadisi gibi olmuş.
    --co--
    --co--

30 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Filme bugün burdaki yorumları okuduktan sonra gittim. Yorumlarda bir gerilimdir, bir oyunculuktur gidiyor... Filmde gerilimden eser olmadığı gibi oyunculuk da Viggo haricinde yerlerde. Özellikle Naomi Watts çok kaba duruyor ekranda. Vincent Cassel rezalet... Ayrıca Viggo Mortensen’in de şahane olduğunu söylemek aşırı abartılı olur.Film ise konusu ve işleyişi açısından vasatın üstünde değil. Tavsiye etmem.
    tahir40
    tahir40

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Filmi biraz önce izledim. Mortensenin daha çok hareketli filmlerini izlemeye alışmış biri olsam da beğendim.