Zafer Sarac
23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
bence film konusu itibarıyla klişe yabancı bir polat efsanesine benziyor. filmi diğerlerinden ayıran en önemli yönü ise kan revan dolu sahneler akılda kalacak bu sahneler konunun aslında klişe olduğu gerçeğini unutturuyor ve izleyiciye "perdede çok iğrenç şeyler oluyor başka yerde göremessiniz" diyor :) izlememekle pek çok kaybettim diyeceğinizi düşünmüyorum iyi seyirler
sarsıcı ve gerçekçi bir mafya filmi olmuş.Oyunculuklara,özellikle de Viggo Mortensonın oyunculuğu bir harikaydı.Güzel bir film olmuş gerçekten,Croenenbergin eline sağlık.10 üzerinden 7..
Film oldukça başarılıydı,Viggo Mortensen bir kez daha ve üstelik üstüne basa basa ne denli büyük bir aktör olduğunu gösterdi ki bu performansıyla 2007 yılnda Bafta,Altın Küre ve Oscar a aday olan 3 isimden birisidir.Hamamdaki dövüş sahnesi filmin belkide en etkileyici yanıydı,.Ayrıca Naomi Wattsında oyunculuğu iyiydi. 8/10
film konu olarak odaklanamamış.sonu kötü olmamış.pat diye bitiyor ve hiçmi hiç görsellik yok.yapılamayacak bir film değildi.hamamdaki döğüş sahnesi fena olmamış ama.sıradan bir filmdi.naomi watsın en vasat filmi.nikolai ise fena değil.10 üzerinden 6
filmi biraz önce izledim ve hayran kaldım özellikle de yakışıklı :) aragonun oyunculuğuna.... bi iki boğaz kesme sahnesi dışında oralara pek bakamadım da bişey kaçırmamak için dikkat kesilip izledim diyebilirim... bence izlemelisiniz.....
"film iyi sıkılmadan izleniyor" gibi bi düşünceyle gönül rahatlığıyla izlenebilir.bunun üstünde gerçekten harika bi yapım.yüzüklerin efendisi nin aragor nu meğer ne oyuncuymuşta biz bilememişiz.son zamanlarda izlediğim en kaliteli yapımlardan biriydi.hele o hamam sahnesi yokmu 4, 4 lük.
David Cronenberg ve Viggo Mortensen işbirliği ile yapılmış sıkı bir film. Cronenberg A History Of Violence'den sonra yine Viggo ile güzel bir film çıkarmış. Filmde rus mafyasının en karanlık yönlerine ve şiddetin gerçek yüzüne şahit olacaksınız bu arada Viggo Mortensen'in harika oyunculuğunada bayılıcaksınız hele filmde bir hamam sahnesi varki akıllara zarar birşey görülmesi gereken ve mafya filmleri arasında kalıcı bir yere sahip olacak bir film. Eğer mafya filmlerini seviyorsanız kesin izlemeniz gerekir diyorum. Ayrıca Viggo Mortensen bu şekilde yükselip giden oyunculuğu ve başarısı ile hakettiği yeri alacağına inanıyorum.
Şark Vaatleri hakında nasıl bir yorum yazmak gerek?...Filmin etkilyici bir senaryoya sahip olması mı?...Filmin karakterleri mi?...Yoksa o mühteşem müziği mi?....Şark Vaatlerinden etkilenmemek mümkün değil.Daha önce de bir kaç filmini izlediğim,fakat oyunculuğunu eleştirdiğim Viggo Mortensen,bence bu filmde harikalar yaratmış.Buna Oyunculuğun bir çok filmde kanıtlamış Naomi Watts ın usta oyunculuğu eklenince,çok daha izlenir bir yapım olmuş.Film,kavga dövüşten uzak,daha çok tartışmaların eşeğinde geçen bir yapım.Fakat konuşmalrı etkileyiciliği,bu konuşmalrın arasına eklenen etkileyic müzikler,insanı dramatize ediyor.İnsanı derinden etkileyen güzel bir film.8/10
güzel bir film ama hemen belirtmeliyim ki +18 değil +25 denmeli. içinde bulunulan kötülüğü göstermede fazla açık davramışlar ama filme genel bakarsak iyi işlenmiş bir film. şöförün oyunculuğu çok güzeldi filmi o götürmüş adeta.10/7
harika bir film.kendi adıma çok beğendim.herşeyiyle o kadar kaliteli ki.özellikle viggo,vincent ve naomi mükemmeller.rus mafyası mükemmel işlenmiş,sahneler,karakterler,ayrıntılar çok hoş.bence kesinlikle izleyin,viggo çok cesurca davranmış,aragorn rolüne yapışıp kalacak olmadığını bir kez daha gösteriyor,kaliteli oyuncu.mükemmel bir rusça-ingilizce aksanı görüyoruz ve bu da oldukça şey katıyor filme.harika.