Şark Vaatleri
    Şark Vaatleri hakkında görüşlerin ?

techtonic-329
    techtonic-329

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    kendine hayran bırakan oyunculuğuyla viggo mortensen ve sinema tarihine geçecek bir hamam sahnesi var bu filmde kaçırmayın.
    kalpsiz
    kalpsiz

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Film çok farklı. Bir tek tabanca görünmüyor. Yönetmen iyi iş çıkarmış. Felsefesi değişik. İzlediklerimiz gibi değil. Bence süper. Ve saunadaki kavga bölümü de Oscarlık. İzleyin ne kadar gerçekçi olduğunu siz de göreceksiniz.
    turgayfarslan
    turgayfarslan

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Eğer izleyecek başka film yoksa elinizde, izlenebilir. Sıradan, temposu düşük, vede sonu kötü biten bir film. tavsiye etmiyorum...
    potasyum
    potasyum

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Bana göre çok soğuk bir filmdi.Bunaldım izlerken.Nerde godfather nerde bu film...
    serhatisci61
    serhatisci61

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    etkileyici bir film viggo mortensen iyi iş çıkarmış özellikle ancak sonunu beğenmedim.devamının çekileceğini göz önüne alarak 7/10
    hak-online
    hak-online

25 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir Cronenberg filmi, Mortensende oyunculuğu ve rus aksanı ile rolü nekadr benimsediğini gösteriyor.Watts, Cassel ve Stahl da üzerlerine düşeni yapmışlar, filmin daha uzun olmayışı ise eksi bir tarafı ancak yinede 8/10.
    Ahmet G.
    Ahmet G.

18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Sonu bakımından zayıf ama genelde iyi diyebileceğimiz bir film.Sauna sahneleri nefisti.Kandan hoşlanmayanlar için ideal bir film değil. 7/10
    samil-srin
    samil-srin

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    film bence çok güzeldi.sonuna kadar nefes nefese izliyorsunuz.aslında bi yarım saat daha olsa hatta bi saat da olur izlenirdi.puanı bana biraz düşük geldi.8-8.5 arasında olcağını izlerken tahmin etmiştim.
    samocan123
    samocan123

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    ortalamanın üstünde gayet etkileyici bi filim.Rusyada genç kızların durumlarını özetleyen gerçekci bi yapıt 7/10
    datalay17
    datalay17

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    çok güzel bi film.kesin izleyin. gözümü kırpmadan izlediğim sahneler oldu.
    mrs-durden
    mrs-durden

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    mafya dünyasının gerçeklerini olduğu gibi göz önüne sermiş şiddet sahneleriyle çarpıcı bir film oyunculuklar da güzel ve kaliteliydi 10/7
    izlemeklazım
    izlemeklazım

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    çok sarsıcı çok güzeldi.kesinlikle orjinal dilinde izzleyin vcdsini almayın çünkü viggonun aksanını duymanız lazım tabi girişteki rus kızınnkinide.filmde herkes döktürmüş çok iiydi hepsi.
    Ceren S.
    Ceren S.

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Her ne kadar bir başyapıt olmasa da izlenmeye değer bir film.. Son derece gerçekçiydi ve vermek istedikleri duyguyu çok iyi vermişler.. 10/7
    ailon
    ailon

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Dvdsi çıkar çıkmaz aldım Şark Vaatlerini ve izledikten sonra keşke hiç beklemeyip sinemada izleseymişim diye iç geçirdim.

David Cronenbergin alışılagelmiş filmlerinden biri.. Mafya, kadın ticareti, uyuşturucu gibi insanlığın kanayan yaralarına da bir darbe etkisi taşıyor film.

Yönetmen hikayesini dramatize etmeden, gayet somut örneklerle ve doğru oyuncu seçimleriyle başarıyla anlatmış seyircisine. Şark Vaatleri için yönetmenin daha önceki filmi Şiddetin Tarihçesinin devamı demek de mümkün. Hatırlanacağı gibi onda da Viggo Mortensen oynamış ve filmde mafyanın küçük insanların hayatını nasıl mahvedebileceği anlatılmıştı.

Mortensen filmde çok iyi oynamış. Adeta filme Rusyanın küçük bir kasabasından dahil olmuşcasına gerçekçi. Şiddetin Tarihçesinde olduğu gibi burda da kimliğini gizleyen bir karakteri canlandırıyor ve yine çok başarılı.

Naomi Watts ise bir kez daha hayranlık uyandırıyor. Bütün yönetmenlerin neden filmlerinde onu görmek istediklerini bu filmden sonra tam olarak anladım. Harika bir yüz, harika bir oyuncu.. Söylenecek çok şey yok.

Ben çok beğendim bu filmi. Her şeyiyle ne yaptığını bilen ve tam bitmesi gereken yerde biten ders niteliğinde bir film. Son yılların en iyi kara filmlerinden birisi.
    bektas13
    bektas13

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Filmi vasat buldum.Çok yüzeysel yapılmış, konunun içine tam girememişler. Ayrıca Viggonun oyunculuğu da gayet sıradan geldi bana. Oscara aday olacak kalitede değildi. Ben Vincent Casselın oyunculuğunu daha çok beğendim.Film notu:10/5