seasidetiger
17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi türkçe dublajlı kesinlike izlemenizi tavsiye etmiyorum. Altyazı ile izlemenizde fayda var Rus akasanıyla İngilizce konuşmalar filmi daha etkileyici kılıyor.
Filmin temposu ağır olsa da rahatlıkla izleniyor. Baştaki Ekrem karakteri de keşke olmasaymış:( Hem diyaloglar sorun. Hem de chelsea taraftarları arasındaki durumu. üstelik mezara işemeye kalkması... cezasını buldu:) tam da küçük kızın büyümüş olarak Anna ların evinde göründüğü sahnede 'film burada bitmemeli' derken biten film... Finali seyirciye bırakılan film deriz ya bazen onlardan olmuş galiba. Ama yönetmen de cronenberg olunca 'yorum yok'
Kara film tabirini sonuna kaar hak den çok başarılı bir yepım. Viggo Mortensen müthiş bir oyunculuk gösterisi sınuyor. Herkesin bahsettiği sauna sahnesi hakikaten izlediğim en gerçekçi kavga sahnelerinden biri olmuş. Ama film bu sahneden ibaret değil. Mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biri diye düşünüyorum.
Filmin bu kadar yüksek puan almasını anlayamadım...Bence cok sıkıcı ve kasvetli bir filmdi. Vigo Mortensen ın oyunculuğu dısında da guzel olan hıç bır sey yoktu. İzlemek zaman kaybından başka bir sey diil. 5/10
Çok çok beğendim. Normalde Crononberg tarzını çok benimsememişimdir ama bu film gerçekten çok iyi bir karanlık film örneği. Önyargıyla başlamama rağmen çok memnun bir şekilde sonlandırdım filmi. Herkese değil ama kara film sevenlere tavsiye ederim.
Harika bir film iyiki izlemişim ama filmin içinde insanlara zorla ezberletilmiş türkçe kelime cümleler var ve konuşanlar ruslar biraz garip geldi bana.
Usta yapımı bir iş olduğu her karesinden belli.Viggo Mortensen ekranı sallıyor adeta.Akıllara kazınacak birçok sahnesiyle birlikte unutulmayacak bir eser.