jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
4 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Konu güzel ama işleniş zayıf,özellikle hamamda geçen bir dövüş sahnesi var ki mükemmel çekilmiş;en can alıcı yerlerindendi filmin onun dışında mortensen iyi oynamış baya 7/10
Kasvetli anlatımının etkisinde kaldığım bir yapım oldu. Bir organize suç örgütünün Londra ayağından bahsediyor film ve zaman ilerledikçe, günlükten cümleler çıktıkça yapım gittikçe daha da derine iniyor. Oyunculuk ve atmosfer o kadar gerçekçiydi ki beni gerçek zaman soyutlayıp filmin akışı içinde kaybolmamı sağladı. Etkileyiciliği ön planda tutan bu filmi seyretmenizi tavsiye ederim. iyi seyirler
Film çok farklı. Bir tek tabanca görünmüyor. Yönetmen iyi iş çıkarmış. Felsefesi değişik. İzlediklerimiz gibi değil. Bence süper. Ve saunadaki kavga bölümü de Oscarlık. İzleyin ne kadar gerçekçi olduğunu siz de göreceksiniz.
naomi watts,viggo mortensen,vincent cassel ve yönetmen david crononberg işbirliğiyle son derece sağlam ve sürüleyici bir film bizi bekliyor.merakla beklediğim bir filmdir.
Usta yapımı bir iş olduğu her karesinden belli.Viggo Mortensen ekranı sallıyor adeta.Akıllara kazınacak birçok sahnesiyle birlikte unutulmayacak bir eser.
Kara film tabirini sonuna kaar hak den çok başarılı bir yepım. Viggo Mortensen müthiş bir oyunculuk gösterisi sınuyor. Herkesin bahsettiği sauna sahnesi hakikaten izlediğim en gerçekçi kavga sahnelerinden biri olmuş. Ama film bu sahneden ibaret değil. Mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biri diye düşünüyorum.
Cronenberg yine tarzının dışında bir işe imza atmış . Rus mafyası üzerine bir suç-dramı çıkartmış .
Film baştan sona yavaş bir tempoda ilerlemesine rağmen , kendini izletmeyi biliyor . Temponun arttığı yerlerde - özellikle hamamdaki kavga sahnesi- uzun süre akıllarda yer edinecek cinsten .
Viggo Mortensen , Vincent Cassel , Armin Mueller-Stahl , Naomi Watts ve Jerzy Skolimowski de rollerini eksiksiz oynamışlar .
Sonu daha iyi olabilirdi , konu bütünlüğü daha sağlam olabilirdi , hatta bir 20 dakika daha devam edebilirdi film . Tam , tabir yerindeyse 'herkes coşacak' derken film pat diye bitti :) .
İyi bir film ama başyapıt değil , Cronenbergin en iyisi de değil . ortalama bir suç-dramı . 10/7 .
Ben bu filmin nasıl bu kadar sükse yaptığını festivallerde nasıl bu kadar başarılı olduğunu çözebilimiş değilim. Düşünün film Rus Mayfası ile ilgili Rus Mayfası üyelerinin rollerinde tek bir Rus bile yok. İşin acıklı tarafı bizim Türk tarafını oynayan oyuncuların biri Polon diğeri Ermeni ee pes doğrusu, oynayabilecek hiç mi Türk yada Rus oyuncu yoktu. Cronenbergin filmlerini çok sevmeme rağmen ilk defa bir Cronenberg’in filmden kızgınlıkla ayrıldım. Ağır tempolu vasatı dahi geçmeyen sadece sadece Sauna’daki çıplak dövüşle (!) gündeme gelebilecek bir film.