Her ne kadar Eddy Murphy son 15 yıldır yaptığı filmleri şöhreti yakaladığı 80li yılları aratsada idare eder. Elizabeth banks rolünün hakkını vermiş. Saçmalıklarla dolu olsada boş zamanda vakit geçirmek adına seyredilebilir bir tarzı var. Zaten elde ettiği hasılatı film bütçesinin altında kalması normal.
Seyrederken çok eğlendim. Farklı ve eğlenceli bir konusu var. Kesinlikle tavsiye ederim. Hiç sıkılmadan izledim. Puanının bu kadr düşük olmasıa anlam veremedim en az 8lik bir komdi filmi.
iyi vakit geçirmek ve kafanızı boşaltmak için izleyebileceğiniz, eddie murphynin diğer filmlerine göre espri seviyesi daha kaliteli olan eğlenceli bir film
Son zamanlarda izlediğim en iyi komedi filimdi. Özellikle bazı sahnelerde gülmekten ağzımı kapayamadım :) Davein dünyaya adaptasyon süreci biraz daha uzun tutulsaymış kesinlikle daha da iyi olurmuş. Şaşkın karakterin ne yapacağını bilmez halleri çok komikti çünkü. Farklı ve eğlenceli bir senaryo izlemek isteyenler kesinlikle kaçırmasınlar.