3,9
Küçük Adam hakkında görüşlerin ?
31 Mart 2007 tarihinde eklendi
gülmekten ölmek için izleyin şiddetle tavsiye ederim
29 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Favori komedi filmlerimden biri imdb puanına bakmadan kesinlikle izlemelisiniz konusu ve mizah anlayışı harika :
31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
'Scary Movie-1,2' ile 'White Chicks-İki Fıstık' ın senarist-yönetmen ve oyuncuları Wayans biraderler gene döktürmüşler.Gülmek için birebir,kahakahalarınızı kısmakta zorlanabilirisiniz :D Kerry Wahington ve Brittany Daniel filmin güzel kontenjanını doldurmuşlar :D Chazz Palminteri,Molly Shannon ve Rob Schneider yan roleriyle gayet başarılydılar...
16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bir Film Bu Kadar Mı Komik Olur Ya İzlediğim En İyi Komik Filmlerden Bir Tanesi Espriler Felan Manyak Ya 10/10 Karnım Ağrıdı Gülmekten
20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gerçektende son zamanlarda böyle komik bir film izlememitim doğrusu. müthiş bir komedi. aralıksız gülüyosunuz.
11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmi kaçıranlar çok büyük hata etmiş olurlar hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum tüm salon zaten artık gülmekten kırılıyordu en çok güldüğüm film frgmanlarından aslında anlamıştım ama bu kadar eğleneceğimi zannetmiyordum özellikle ateşini ölçerlerken kendini savunup ebeveyni düşürmesi beni bitirdi ya:) filmi çok önceden izledim ama yeni üye olduğum için şimdi yazabildim bıkmadan tekrar tekrar seyredeceğiniz bir film kesinlikle 10/10
21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
acayip komedi eğer eğlenmek istiyorsanız sırf bu filimi izleyin yeter moreliniz yerinize gelir
7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çok iyi bir komedi idi Şuana dek seyretiğimi en güzel komedi filmi idi şiddetle tavsiye ederim her saniyesine güldüm heleki bebeğin öpüş sahnesi beni bitirdi :D
1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar izlediğim en komik yabancı film bu. 10/10
31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten super bir komedi!,toplulukla beraber izlenecek bir film gulmek garanti.beğenmemek neredeyse imkansız ;)
6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çok komik bir film adamın tipine bakınca zaten gülmekten yarılıyorsunuz bence izlemelisiniz,arkadaş ortamında özellikle izlenebilecek bir film.
29 Mart 2007 tarihinde eklendi
ya su flime bile gülmedim diyenler var ya şimdi onlara ben gülücem daha nasil bir flim bekleniyorki gülmek için anlamadım ya bende bi gariplik var ama imkansiz genelde herkes cok güldüm diyo yani bazı kişiler var sırf olumsuz bişey yazabilmek için yazıyorlar.olum suz bişey yazmak istiyosanız 300 ü izleyin bakın ben oflimide izlerken cok güldüm .
10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Saçma ama komik bir film.Sonuçta amerikan espirileri.Anlamlı olmasını beklemeyiz
14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ilk defa bir komedi filminde bu kadar guldum kesin gidin çok süperdi sinemada herkes gülmekten kendini alamadı
26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten komedi film izlemek istiyorsan kesinlkle kacırmaaa