Filmin seneryo ve kurgusu çok güzel fakat insanı yoran bve sıkan bir çekim şekli var yine de Monica belluci filmi çok güzelleştiren bir faktör film çıkalı 14 yıl olmuş ama izlemek yeni nasip oldu
esra-thalia ve koraygunca arkadaslarim...yorum yazarken filmi izlememis olanlarin da bu yorumlari okuyabilecegini de düsünerek filmin tadini kaçiracak ayrintilara girmeseniz olmuyor mu?agiz tadiyla filme baslayacakken kardesini kocasi zannediyomus gibi yorum okuyunca izlemekten vazgeçtim.yazik...
Kimin kim olduğu belli olmayan,kardeşini kocası sanan onunla birlikte olmaya çalışan bir kadın.ilk bölüm çok güzel çekilmiş,odaların esşyaların yüzlerin değişmesi.ama sonrasında ne oldugu belli değil.saçma.
psikolojik gerilm türü sevenler için çok sağlam 'ailenin yansımadan tuhaf şekiller yapması sahneleri tüylerimi diken diken yaptı :)' yinede tuhaflıklar yok değil kardeşinin son halini görmeden onu kocası olarak hayal etmesi gibi
Filmin ilk yarısı cidden,acaba ikinci yarıyı izlemesem mi diye düşündürtüyor fakat öyle bir 2. yarı var ki filmde herşey aydınlanıyor taşlar yerine öyle güzel oturuyorki vay be diyerek ve ilk yarıda ettiğiniz küfürleri geri alıp hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri diyorsunuz..10/10.Kesinlikle izleyin emin olun film bittikten sonra çevrenizdekilerle yüzünüzde şaşkın bir ifadeyle uzun bir sohbete girişeceksiniz:)
İyi oyuncular , roller oturmuş fakat ben Fransız sinemasıyım diye bağıran bir film karşımızda.Psikolojik gerilim sevenler ise çekilmesi zor bir yapım.10/6
guzel bir psikolojik gerilim film. bu tarzi begeniyorsaniz, karmasik bir ornegini izleyeceksiniz. yonetmen ve bellucci guzel bir is cikarmis. filmin sonunda aklinizda anlam veremediginiz sahneler kalabilir, benden soylemesi.