Dönüşüm
    3,3
    Dönüşüm hakkında görüşlerin ?

l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Sen, iki tane afet-i devranı bir filmde oynat. Ama film, sıkıntıdan seyirciyi öldürsün!
    odinhan
    odinhan

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    İyi oyuncular , roller oturmuş fakat ben Fransız sinemasıyım diye bağıran bir film karşımızda.Psikolojik gerilim sevenler ise çekilmesi zor bir yapım.10/6
    Esra D.
    Esra D.

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Kimin kim olduğu belli olmayan,kardeşini kocası sanan onunla birlikte olmaya çalışan bir kadın.ilk bölüm çok güzel çekilmiş,odaların esşyaların yüzlerin değişmesi.ama sonrasında ne oldugu belli değil.saçma.
    üsstad
    üsstad

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    izleyen varsa yorum yazsın lütfen
    Firat A
    Firat A

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    inşallah yine şizorfren muhabbeti çıkmaz :D
    koraygunca
    koraygunca

12 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    psikolojik gerilm türü sevenler için çok sağlam 'ailenin yansımadan tuhaf şekiller yapması sahneleri tüylerimi diken diken yaptı :)' yinede tuhaflıklar yok değil kardeşinin son halini görmeden onu kocası olarak hayal etmesi gibi
    mennan
    mennan

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    guzel bir psikolojik gerilim film. bu tarzi begeniyorsaniz, karmasik bir ornegini izleyeceksiniz. yonetmen ve bellucci guzel bir is cikarmis. filmin sonunda aklinizda anlam veremediginiz sahneler kalabilir, benden soylemesi.
    nskmourinho
    nskmourinho

28 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Oldukça değişik bir senaryo.Filmin sonuna kadar nasıl bağlanacağını merak ediyorsunuz.Film yer yer geriyor bile diyebilirim.Sonu beni tatmin etti.6/10
    Rollercoaster
    Rollercoaster

11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    esra-thalia ve koraygunca arkadaslarim...yorum yazarken filmi izlememis olanlarin da bu yorumlari okuyabilecegini de düsünerek filmin tadini kaçiracak ayrintilara girmeseniz olmuyor mu?agiz tadiyla filme baslayacakken kardesini kocasi zannediyomus gibi yorum okuyunca izlemekten vazgeçtim.yazik...
    metalstein
    metalstein

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    psikolojik gerilim filmleri genelde dinç tutar sıkmaz bu sıkıyo çok sarmadı beni öf ne olmuşsa öğrenelim gidelim dedim
    memoli-2
    memoli-2

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Filmin ilk yarısı cidden,acaba ikinci yarıyı izlemesem mi diye düşündürtüyor fakat öyle bir 2. yarı var ki filmde herşey aydınlanıyor taşlar yerine öyle güzel oturuyorki vay be diyerek ve ilk yarıda ettiğiniz küfürleri geri alıp hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri diyorsunuz..10/10.Kesinlikle izleyin emin olun film bittikten sonra çevrenizdekilerle yüzünüzde şaşkın bir ifadeyle uzun bir sohbete girişeceksiniz:)
    mdc1907
    mdc1907

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    film gosterime girmeden puan veren zihniyete hayret ediyorum..
    erdal46
    erdal46

11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Zaman kaybı hiçbirşey anlamadım zaten
    Emin K.
    Emin K.

18 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    Gerilim türü sevenler için güzel bir film.Psikolojik analizler karakter çözümlemeleri sevenler için önerilir
    Turgay Yıldız
    Turgay Yıldız

16 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Filmin seneryo ve kurgusu çok güzel fakat insanı yoran bve sıkan bir çekim şekli var yine de Monica belluci filmi çok güzelleştiren bir faktör film çıkalı 14 yıl olmuş ama izlemek yeni nasip oldu