Into the Wild
    4,3
    Into the Wild hakkında görüşlerin ?

patron-US-
    patron-US-

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Sean Penn kendi gibi bir filim yapmış. Yanlız bu sefer aklı başında bir berduşluk da söz konusu... Genelde 'free love, free sex + drugs' filimlerden nefret ederim. Bu filimde başlarda korkuttu beni ama en azından gerçekten anltacak bir şeyi varmış, ona sevindim.Güzel bir filim..! Arkadaş içindeki macera tutkusunu, çevresinde göremediği insanlığı arayış için yollara düşüyor, ıssızlığı keşfediyor. 8/10
    oLdness_07
    oLdness_07

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten izLediğim gerçek anLamda özgür ve Özgün fiLmLerin başında geLiyor...ÖzeLLiklede Verdiği mesaj açısından biraz da düşündürücü ve hatta psikoLojik bir yanı biLe var fiLmin..İzleniLmesi gereken bir fiLm 10/8
    jeanbaptiste-2
    jeanbaptiste-2

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    son zamnalarda izlediğim en iyi film. bu tarz filmleri genelde sıkıcı bulurdum ama into the wild ilk dakikasından itibaren müthiş bir şekilde bağlıyor kendine. Sean Pennin müthiş yönetmenliği Emile Hirschün soluk kesen oyunculuğu ile birleşinde mükemmel bir proje çıkmış ortaya. mutlaka izleyin.

10/10
    pusat543
    pusat543

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    DOğayı her ne kadar sevsenizde,kim bu kadar cesur olabilir,işte böylesine bir cesaretin hikayesi,gerçekten çok güzel bi yapım,karakterler çok içtendi, oyuncuları ve yönetmeni tebrik etmek gerekir 10/8
    atakanozruh
    atakanozruh

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Tamam filmin anlatmak istediği şey çok güzel, konu ilginç. Fakat aynı şeyleri 2,5 saat boyunca izlemek insanı sıkıyor. Açıkçası ben tat alamadım. Bu kadar beğenilmesine şaşırdığım bir film. Bana göre vasat.
    cagdaserguzel
    cagdaserguzel

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Bu filmden çıkarılacak o kadar çok varki tabiki anlayana yada anlamak isteyene. Çok güzel bir film,gerçek bir yaşam öyküsünden alınmış olması farklı bir güzel kılıyor. İzlenmesi gereken bir film
    cynicalhere
    cynicalhere

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    biografinin güzelliği bir yana Yönetmen Sean Pennin penceresinden izlemek gerçekten iyidi. insanın herşeyi, herkezi terkedip gidesi geliyor. tam olarak nasıl duygular uyandırdığını anlatamayacağım güzel müzklere sahip. Emile Hirschin oyunculuğu harikulade.

tarzında kusursuz bir film..
    potasyum
    potasyum

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Yaşanmış olması etkileyici.Filmin sonundaki bu olayları yaşamış asıl kahramanın fotoğrafını görünce baya kötü oldum.
    burakcarkci
    burakcarkci

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Filmde anlatilan tepe tepe dolasip cilginca yasamak degil,butun sorumluluklardan arinmis stresten uzak aile baskisindan kurtulup adaletin gerek kalmadigi sekilde yaşamak kisacasi hayallerinin pesinden kosmak(filmde işlenen konu gibi degil ama).Yaşamak istegim bir yasam tarzi degil ama... Ben begendim uzun bir film oldugu icin bazi arkadaslar begenmemis zaten biyografi filmlerin geneli boyle olur yavas ilerler 10/8
    serhatisci61
    serhatisci61

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    yaşamak istediğim hayat işte bu..para,pul,anne,baba,iş,stres hiç birşey yok..herşeyi bırakıyorsunuz ve arkanıza bakmadan ne olacak diye düşünmeden yaşamaya başlıyorsunuz bi düşünsenize..kendine taktığı isimde ayrıca çok hoşuma gitmişti "alexander süperberduş" :).. 10/10
    loksando
    loksando

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    ben bu filme kötü diyenleri anlamıyorum bence harika bir film herkes gitsin10/10
    berk0589
    berk0589

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    siz ya iyi film izlemediniz yada bu puanları yorumları öylesine yapıosunuz yani bi kere filmin bi konusu yok kimse kimseyi kandırmasın dağları bayırları dolaşan bi adam özgürlük adı altında amaçsızca yapılan şeyler ve işte bu film ayrıca çokta uzun uyucaktım nerdeyse kısaca kötü bi film vakit kaybından bişey değil
    sugarly-2
    sugarly-2

4 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    alışılagelmiş senaryolardan uzak..gerçek hayattan alınmış olması ayrı bir güzellik..
    electronica
    electronica

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Bizler de günün birinde hiç arkamıza bakmadan gidebilir miyiz acaba yüreğimizin götürdüğü yere?Chris McCandless; ailesini, kariyerini, dostlarını geride bırakarak hayalindeki yolda ilerliyor ...Belki de çoğumuz hayallerimizi, yapmak istediklerimizi gerçekleştiremiyoruz ...Kendi çizdiğimiz sınırlar içerisinde mutluluğu arıyoruz ... Çevreye göre şekilleniyoruz ...
    natural-disaster
    natural-disaster

19 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    hayalimdeki şeyi yapmış herif helal olsn bee!