Into the Wild
    4,3
    Into the Wild hakkında görüşlerin ?

cutha-2
    cutha-2

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    into the wilda bir film gözüyle bakarsanız, bir filmden beklediğinizi bulamayabilirsiniz. içindeki duyguyu yakalayabiliyorsanız, izlerken birşeyler size tanıdık geliyorsa işte o zaman, belki de bir arayış içinde olabileceğinizi farkediyorsunuz. bunu izlemedn bilemezsiniz tabii, izlenmesi gereken filmlerden..-Spoiler-bunu spoiler altında yazmak istedim , çünkü film biterken yazıyı okuğumda taşlar yerine oturdu sanki.mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir..bu filmin üstüne daha güzel birşey söylenemzdi herhalde. birinin hayatını değiştirebilecek kadar kuvvetli bir söz,müthiş..
    k1nkkonk
    k1nkkonk

9 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    bu filmi izleyince atalarım gibi çadırlarda doğa ile iç içe yaşamak özgürlük hissini yaşamak kendini güçlü hissetmek ve çin seddini geçip çinlileri yenmek isterdim
    moonlight-2
    moonlight-2

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Hem kaçışları hem de arayışları barındıran ve kesinlikle izlenilmesi gereken bi film.. oyunculuklar, kurgu, müzik, bastırılmış duyguların dışavurumu ...Sözcükler artık düşüncelerim için daha az anlam ifade ediyor..
    khaleesi
    khaleesi

21 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    filmin etkileyici yanı,gerçek hayatı konu edinmiş ve de yönetmenliğini Sean Pennin üstlenmiş olması.filmin akıcı olmayışı onu sıkıcı kılmamış aksine filmi sanki her an birşey olabilecekmiş gibi izliyosunuz.konusunu gerçek hayattan almış olması beni çok etkiledi.insanlardan ve problemlerinden kaçmak uğruna herşeyi göze alacak şekilde kendini yabancı bi hayata atabilecek kaç tane macerapereste rastlanılabilir ki!!
    teoberk3131
    teoberk3131

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Teknolojiyi seven biri olduğum için sıkıcı geldi. Kim gider börtü böceğin içine, soğuğa. ne yer, ne içer insan :)
    bemncan
    bemncan

8 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    izlenilmesi gereken filmlerden bence.filmin sonu çok etkileyiciydi.
    Tolga Tütüncü
    Tolga Tütüncü

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    bilmiyorum güzel gelmiş olabilir bazılarına ama ben sıkıldım illa da yol filmi izlemek istiyorsanız ben R.V. yi tavsiye ederim
    karakulah
    karakulah

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    yol hikayelerini ve doğayı seven izlesin..yoksa sıkıcı gelebilir..
    t-26
    t-26

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    hayatın tadın varmadan ömrümüzü geçiyoruz aslında.doğuyoruz,emeklemeye başlıyoruz,yürüyoruz,sonra biraz büyüyünce ilkokula başlıyoruz derken ortaokul,lise,üniversite,sonra askerlik,sonra iş bulmak,sonra evlenmek sonra çoluk cocuk ve emeklilik ve en sonda ölüm.bu düzensizliğin içine tıkılıp kalmışız.daha da kötüsü bu düzensizliği düzen sanıp,bunu kabullenip,hayatı bunlardan ibaret sanıp yaşıyoruz.Allahın bizlere bahşettiği o güzellikler göremeden,değişik hayatları tanıyamadan,yaşamın tadına varamadan ölüp gidiyoruz.yalanlar,oyunlar,bencillikler,hırs,para,beklentiler,bitmek bilmeyen istekler,çıkar ilişkileri,,baskılar,zorlamalar bu yapay hayatın içine tıkılıp kalmışız.İşte 'Süperberduş' kendi hayatında bu sistemi yıkıo,tüm bu yapaylıktan sıyrılıp hayatı keşfederek ve sadece kendi istediği şekilde özgürce yaşıyo.Bi filmin beni bu kadar etkileyeceği hiç aklıma gelmezdi hele ki bu filme gönülsüz bi şekilde öfleyerek püfleyerek başladığım düşünülürse..İnsanı düşündüren,farklı dünyalara götüren,kendi hayatını sorgulatan olağanüstü bir film.izlemeyen çok şey kaçırır.10/10
    aziz3472
    aziz3472

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten harika bir filmdi. filmin dikkat çektiği nokta çok yerindeydi; bir insanın istediği şeyi yapması dünyanın en keyif verici şeyi olurken, şartlar aynı olmasına rağmen bir şeyi yapmak zorunda kalması dünyanın en acı verici şeyi olabiliyor.
    melkor19
    melkor19

29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    her izleyismde keske bende oralardam olsam diorum:Dharika mekanlar saglam muzikler de cok iyi desteklemis filmi 109 werdim gitti bide bu elemandan bole gusel bi oyunculukda beklemzdim sean penn in yaninda dura dura kapmis snrm bi seyler
    lovejunkie
    lovejunkie

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    başından sonuna gayet güzeldi.olayların akışı ,anlatılmak istenen ne bilim böle gayet hoşuma gitti filim...izlemekle kendinize iyilik yapmış olursunuz.
    marcher-2
    marcher-2

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Gerçek bir hikayeden alıntı olduğunu da öğrenince gerçekten etkileyici, sürükleyici ve keyif verici bir film olduğunu görebiliyorsunuz. Detaylı anlatmaya lüzum yok. İzleyin, pişman olmazsınız.
    servceli
    servceli

13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    yıllardır insanın mutlu olabilmesi için o yaban ilkel haline geri dönmesi gerektiği diyalektiğini yapıyorum.. bütün bunları düşünürken kurusawanın dersu uzalasını izleme şansı buldum ve kısa bir süre sonra christopher mccandlessın hikayesi :)para ve bizi mutsuz kılan gereksinim sandığımız zırvalıklara sahip olma mücadelesi bizi sistemin işleyen bir dişlisi haline getirdiğini hisetmek ne acı verici...
    Aware
    Aware

4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Mesaj vereceğim diye izleyici yer yer sıkan filmlerden biri daha. Kötü film mi ? Elbette değil. Hayata dair farklı bir bakış açısı evet, farklı bir mücadelenin yansıması evet, güzel mekanlar evet, güzel müzikler evet. O kadar. 7/10