Into the Wild
    4,3
    Into the Wild hakkında görüşlerin ?

ozzy-badd
    ozzy-badd

13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    bu tarz yol - macera - arkadaşlık konulu filmleri her zaman sewmişimdir...buda en kaliteli örneklerinden... sean penn in mükemmel oyuncu olmasının yanında mükemmelde bir yönetmen...bu filmdede hem senaryoda hemde yönetimde adı geçiyor...doğa manzaralarını ve adamımızın yanlızlığını çok iyi yansıtmış... ayrıa olağaüstü bir kurguya sahip olan film zamanında en iyi kurgu akademi ödülü adaylığı almıştı...gerçketen düz bir kurgu yerine parçalı bir kurgu tercih edilmesi filme merak katmış... sonu çok iyidi özellikle,filmin gerçek hayattan olduğunu öğrenince kafadan vurulmuşa dönmüştüm... oyunculuk olarakta;kaliteli bir kadroya sahip öncelikle film...bir çok popüler oyuncu yu bir arada görebilioruz...emile hirsch filmde gerçekten mükemmel bir perfomans sergilemiş...yakkını vermek gerekir ama yaklaşık 15 dakka görünen ama o 15 dakkalık zamanda ders niteliğinde bir perfomans çıkartan hal holbrook filmde en iyi perfomansı sergileyen oyuncu...usta aktör gerçekten mükemmel bir oyunculuk çıkartmış... genel olarak son zamanların en iyi filmlerinden olan bu filmi herkese öneririm...özgürlük ve yanlızlık temasını en iyi şekilde gösteren bir yapıt...izlenmeli...10/9
    romanyucel
    romanyucel

29 Mart 2010 tarihinde eklendi
    film fikrini baştan sona, kurgusu ele alınışı ve konusuyla, şimdiye kadar ekürü olan her filme karşı bi biçimde sunmuş.ne dürüstlüğü izleyicinin gözünü umursamamak olarak algılamış, ne de anarşist tarafını ambalaj yapıp fikrini harcamış.kendine, kendi yolu doğrultusunda hassas bi çizgi germiş ve üzerinde yürürken olması gerektiği kadar (belki biraz fazla)kendinden emin olarak ikna edici olabilmiştir.film kahramandır.don kişotta değildir herkülde,kayalık gbi dalga gbi kutup ayısı gibi bi kahraman.izlenmesi gereken bi film deil, izlenmyosa yaşanmaması gereken bi film
    cemoli5408
    cemoli5408

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
    okadar da güzel değildi...
    sugosu3454
    sugosu3454

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    off ya şimdi bitti film insana gerçekten ders weren bir film film sıkıcı falan değil ben gecenin 3.30uğunda hiç esnemeden bu filmi izledim.. ne diyeyim ki izleyin kesinlikle süper hele sonunda off böyle bir hayatı gerçekten yaşamak vay be insan bir yandan imrenirken diğer bir yandan ise ....müzikler ise harika..10 üzerinden 9 benden..
    corumluniyazi
    corumluniyazi

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    beş para etmez lafı bu filme denmez
    filmin ilgi çekici yönü gerçek bir hikayeden alınmış olması bence harika bir film 10/10
    oboztepe87
    oboztepe87

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    'mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir.' mükemmel
    oknsyhn
    oknsyhn

24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    bence muhteşem bir film verdigi mesaj olsun çekimler olsun tek kelimeyle mükemmel cok iyi filmler izledim ama bu kadar etkileyici olanına cok az rastladım ve film farkında olmadan tasavvufu anlatıyor.
    cage21
    cage21

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    beş para etmez
    good88
    good88

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    öncelikle izlediğiniz diğer filmlerden çok farklı bir konusu olduğunu söylemek isterim gerçekten güzel bir film keza konusuda oyle zaten hakkettiği puanı almıs benım puanım ise 9/10
    Ekrem Doydu
    Ekrem Doydu

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Bp deki puanından etkilenip izledim ve iyikide izlemişim diyorum..Müthiş manzaralar içeriyor film..Bazende acaba bendemi onun gibi yapsam diyebiliyorsunuz10/8.5
    dude17-2
    dude17-2

15 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    izlemek için geç kalınmış bir film benim için..bir anda herşeyi arkada bırakıp uzak diyarlara yolculuk etme isteğimi fişekleyen ama bunu yapamıcağımı anlayıp üzüntüden kendimi yemeye başlamama sebep olan bir film ayrıca..
    aslında bu tür filmler çok fazla yorum gerektirmez..
    mutluluk=özgürlük
    peerless92
    peerless92

7 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    alışılagelmemiş bir konu ve cok güzel bir oyunculuk film gayet akıcı ve filmin içinden sürekli yapmak isteyipte yapamadınız şeyler karsınıza çıkıyo harika olmuş ve birde filmin içinde dikkate alınması gereken cok fazla söz var yaşanmış bir hikaye :)
    Ilknur K
    Ilknur K

28 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Şu birşeyler amaçladığımız ve o amaç için didinip durduğumuz, kendimizi doğayı ve mutluluğu unuttuğumuz şu dünyada aslında yaşamanın o kadar da zor olmayacağını, güzelliği parada şöhret ve kariyerde değilde doğallıkta aramamız gerektiğini anlatan bir film.
    Bekir H
    Bekir H

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    ilk kez bu tarz bir flim izledim flimde extrem hic bir sey fakat flim size o kadar güzel geliyorki bir ara hic bitmese die bekledim... flimin sonu gercekten cok etkileyici .. flimi izledikten sonra arama moturuna bu ismi yazın gorsel olarakda aratın Chris McCandless... o benım icin artık bir efsane.. 10 / 9
    ill-key
    ill-key

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Sihirli otobüs fikrini tuttum..10/9,5..