Korkuyorum Anne
    Korkuyorum Anne hakkında görüşlerin ?

buhran8
    buhran8

2 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Sayın Halil Işık ne kadar güzel yazmış, film hakkındaki yorumunu. Sizin yazdığınız yorumlar tamamıyla benim düşünelerimi yansıtıyor, nacak ben bu düşüncelerimi yazıya dökemiyorum, tek yapabileceğim, sizin de dediğiniz gibi ne olur izleyin bu filmi.
    yazarkafa
    yazarkafa

22 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Reha erdem gerçeten Türkiye standartlarına göre çok iyi bir yönetmen. Sade ve etkileyici...
    İddiasız yapılmış ama etkisiyle iddialı bir yapım.
    neyzenburuc
    neyzenburuc

20 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Ne diyeyim;o müzikler kemanın konuşması ve hissedebilmenin doruğunda bir hikaye.
    Düşünüyorum da öyle bir İstanbul var mı hala -hayatın tüm güzelliğini küçük hayatlara sığdırabilmiş, mutluluğunu bir ayna gibi yansıtan bir terzi Neriman teyze-
    sünnetten korkmak pahasına Çetin olmak isterdim.
    hep bir korku oldu filmi izlerken ahengi bozan, tedirgin edecek bir karakterin girivermesinden korktum, bir kötüden korktum. Olmadı ama Aytekin' den korktum Ali safını kandırır diye. Meğer O da askerliketen korkuyormuş.
    oysa "Anlat İstanbul" izleyen arkadaşların da hatırladığı gibi yaşanmaz, acı dolu bir şehir anlatılıyor.
    ne yapacağız peki??
    bence film bile olsa beni umutlandıranı seçmeliyiz, bizim gibi düşünenler mutlaka var...
    sari_23
    sari_23

4 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    eleştirmenlerden çok iyi eleştiriler almasına karşın bir türlü yaygın gösterim şansı bulammadı ama umarım DVD si falan çıkarda biz de izleme şansı bulabiliriz özellikle ali düşenkalkar’ın oyunculuğunun hat safhaya ulaştığı söyleniyor ki kendisni azıcık tanıma fırsatı buldum çok mütevazi bir sanatçı