izlerken gerçeklik uyandırıp insanın tüylerini diken diken eden yalnızca güzellikleri düşündüren sorunları unutturan , kusursuz , uyum içinde bi film .. bunların tek sebebi ise filminde konusu olan müzik , izledikten sonra bulmayı kafaya koydugum müzik , fakat burada müzik hakkında hiç . hiç bi bilgi yok :S yoksa varda ben mi göremedim !
arkadaşlar merhaba...kolay kolay bu tarz fılmler cıkmıyor...mutlaka ızleyın...muzıge kapılıp 10 yas genclestıgımı hıssettım..tek kelımeyle muthiş...keşke bıraz daha uzun surseydı...doyamadım...olaganustu...oyunculuk olsun ..muzıkler konusu..ozellıklede 3 kişilik aılenın bıraraya getırılışı kader varya yok boyle bırseyya...harıkayadı..
müzikal bir film nerdeyse konuşma yok gibi. bütün film, müzik eşliğinde işlenmiş. çok güzel olmuş. sadece filmde gözüme çarpan iki sevgilinin ilişkileri keşke bu kadar kısa geçilmeseydi. tek bir gün geçir, sonra yıllarca unutma. çok abartılı ama sonuçta masalsı. tavsiye ederim özelliklede müzikle uğraşanlara. 10/8.
tek kelimeyle mükemmel bir film. başından sonuna kadar sürükleyici, müzikleriyle etkileyici, insanın ayaklarını yerden kesen bir film. mutlaka izleyin..
müzikal bi filmdi biraz herşey masal gibi gelişio pek inandırcı değil jonathanı(çocun babası) filmde daha fazla görmek isterdim açıkçası..fredie zehir gibi bi oyuncu olcak belli
Müzikler ve filmin akışı çok güzel olmasına rağmen sanki biraz fazla fantastik olmuş. Neredeyse imkansız çalış teknikleri ve tesadüfler filmin eksi yönleriydi ama genel anlamda etkileyici ve akıcı bir film.