Bence abartılı bir notu var.Rahatlıkla yönetmenin bir çuval inciri mahvettiğini söyleyebilirim.Harika bir çağdaş masal ortaya çıkarabilecekken vasat bir seyirlik sunmuş bize..
August Rush "Dinleyin. Duyuyor musunuz? Müziği. Ben her yerde duyabiliyorum. Rüzgarda, havada, ışıkta. Müzik her tarafta. Tek yapmanız, buna açık olmak. Tek yapmanız gereken dinlemek."
Yetimhanede büyüyen 11 yaşında bir çocuk yaşamda müziği farklı bir şekilde duyar...
10/10 OlaGanüstu bir film yeni izledim hala kendime gelebilmiş degılım gercekten müziği aşkı dramı romantizmi seven herkesin bu filmi seyretmesi gerekıor bazı filmler vardır az duyulur cok reklamı olmaz aniden cıkar ortaya ama sizi kalbinizden vurur işte bu oyle bir film ---'notebook'un romantizmini +'amadeus' daki müzik dehalığını ,müziğin ruhunu +'billy elliot' daki hırs ve azmi alın 'keri russel 'ın guzelliğini+'robin williams' ın super yerde cıkıp super oyunculuğunu ekleyin işte size ınanın bana bu başyapıt cıkacakdır..bu filmi seyredin seyrettirin ..10/10
Müziği seviyorsanız hoşunuza gidecek bir film.. R.Williamsın müthiş oyun katkısı ile şekillenmiş, müzikleriyle sizi başka diyarlara götürecek idare eder bir film..Hikayesi güzel olsa da filmin sonuna inamayanlardanım ..10/7..
Son yıllarda izlediğim en güzel, en romantik, insnaın içini kabartan en hoş filmdi. Oyunculuklar güzeldi, Robin Williams’ı anlatmaya kelimeler yetmez bence. Her filiminde ayrı bir oyuncluk dersi veriyor. Böyle güzel bir filmin bu kadar az ilgi görmesi üzücü. Herkes izlemeli bence.
bu film insanın içindeki gizli kalmış müzik tutkusunu canlandıran son derece hoş bir film. yetimhanede büyüyen bir çocuğun anne ve babasına olan özlemi... onları bağlayan bir tutku... evan taylorun yeni ünlü ismi ile august rushın yapması gereken tek şey müziği takip etmek ve bulunmayı beklemek...
bildiğimiz yeşilçam filmleri gibi başlaması biraz tedirgin etsede sonrasında olayların gelişimi ile müthiş toparlıyorlar ve ortaya müziğin her ritminin duyulduğu duygusal bir film çıkıyor.eğer filmin sonunda bu olay gerçek hayattan alıntıdır gibi bişeyler yazsaydı düşüp bayılırdım herhalde.her nekadar fantastik öğeler bulunsada çocuğun müzik konusundaki dahiyane zekasının örnekleri gerek geçmişte gerekse de günümüzde olmuş şeylerdir.izleyiniz.