4,2
Küçük Gün Işığım hakkında görüşlerin ?
13 Aralık 2018 tarihinde eklendi
filmi izlerken istediğim havayı ne yazık ki veremedi çocukça geldi bana zaman geçirmek içinde izlenmez malasef 10 üz 4.5
14 Mart 2010 tarihinde eklendi
hani sıcacık bir film tabiri vardır ya sanırım o film bu filmlerden birisiydi tek kelime harika...
27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence türüne göre başarısız bi film, benzer bi akışı olan Fatih Akın ın "Temmuzda" filmi bundan kat be kat iyi.içinden küfürleri çıkardığımızda basit bi çocuk filminden başka bişey kalmıyo.Türünün başarılı örnekleri varken izlemeye değmez.Bu filme nasıl Oskar verirler anlamak mümkün deil.
2 Mart 2007 tarihinde eklendi
Yapmacıklıktan uzak, samimi ve sıcak bir yapım ama bundan öteye gider bir yanı yok...Yani şu andaki puanını görüyorumda çok fazla geldi bana bu film için...Tüm oyuncular başarılıydı.Zaten Alan Arkin de en iyi yardımcı erkek oyuncu oscarını aldı ama açıkçası Jackie earle haley bu ödülü daha çok hakediyodu...En iyi senaryo ödülü almasını da bağımsız filmlerin sevilmesine ve diğer adayların yetersiz olmasına bağlıyorum...Filmin en güzel sahnesi ise hayatın, parmağının ucunda döndürdüğü bir ailenin yarışmada sahneye çıkıp bir an için bile olsa hayatı parmaklarının ucunda döndürmesiydi...
4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle abartılıcak derecede güzel ve eğlenceli bir film değildi ,tek hayran kalınacak şey oyuncuların kalitesi bence..
1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
oscar aldıgına saırdım, sıkıcı bir film
6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film
9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film küçük kızlarının katılacağı güzellik yarışması için ailesinin ona destek olmasını ve yolda geçen öykülerini anlatıyor. çok güzel olmasada izlenebilir bir film.
17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok iyi eleştiriler barındıran son derece samimi ve sempatik bir film.
29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
sıradan bir yolculuk filmi klasik sıradan bir kon sıradan ,pekte üstün olmayan oyunculuklar ,klişelerle dolu bir film
bende insanların bukadar sevmsine anlam veremeyenlerdenim
1 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film bence cok abartılmış.

tamam, film gercekten cok sıcak bir film.
izlerken inanılmaz keyif verici, ama sadece o kadar. Eğer sadece sıcaklığıyla keyif vermek yetseydi, herkez bu yönde çalışır karşımıza bu filme benzer yüzlerce şey çıkardı.
Ben, bu tür filmlere prim verme taraftarı değilim. Bu tarz filmler ilgi toplarsa piyasa böle filimlerle dolar taşar. Bence "sinema filmi" bu kadar basit olmamalı. Tamam keyifli güzel sıcak ama, sinemadan cıktık, yüzünde bi tebessümden başka ne kattı sana?..

bence tam bir televizyon filmi. Sinema filmi olmak için yetersiz. Oscar adayı olucak bir film bence kesinlikle degil. Film bittikten sonra "Eeee?" dedim sadece. Ve şunu düşündüm, "bu seneryoyu bende yazabilirdim" . anlayın artık.

Saygılar.