Çok farklı çok içten ve kesinlikle etkileyiciliğiyle beyinde yer eden bir film oldu benim için.Keşke birçok film böyle içten ve farklılıkla beslenip harika seyirlikler ortaya çıkarsa.
bu kadar orijinal, rahat ve sakin ve aynı zamanda sürükleyici bir senaryoya daha önce rastlamamıştım. en az meet joe black kadar etkileyici, ama ondan ve bu tarz yapımlardan daha eğlenceli olması bu filmi daha üstün kılıyor. mutlu sonla biten filmlerin içinde izlenmeye değer birkaç taneden biri. şiddetle tavsiye edin, ettirin...
filmin bazı bölümlerini siyah-beyaz çekerek atmosfer yaratılmaz ki. fantastik bir dünyadan bahseden ama kesinlikle bu dünyayı izleyicinin kafasında kuramayan basit ve özensiz bir film. izlediğime pişmanım.
herşeyden önce farklı bir film. üstelik çok da eğlenceli. temposu ve tadı sonlarına doğru azalıyorsa da izlenmesi gerekir diye düşünüyorum. aşk filminden ziyade yol filmi ve yardımcı oyuncu iyi iş çıkarmış bence.
filmin konusu gercekten cok guzel bence bı ask filminden cok bı yol fılmıne benzıyor.Yol filmlerini pek sevmememe ragmen bu flım hosuma gıttı ve gercekten fılmın basında calan sarkıya bayıldım..kıme aıt oldugunu bılen varsa yazsın lutfen.
Filmin okuduğumda konusu sarmıştı beni. Kız arkadaşından ayrılmak ne kadar etkiliyosa kişiyi intihar eder intihar edenlerin gittiği bi boyuta yerleşir. Öle farklı bi durumdur ki barlarda çalan şarkılar bile sadece intihar etmiş kişilere aittir. Ve sevdiği kızın da intihar ettiğni öğrenince başlar bütün macere. Ölesine eğlenceli, sıradışı, farklı, kendini içinde hissettiren, herkesten bişiler barındıran, süprizlerle dolu bir film. Bende müziklerinden midir bilinmez Emir Kustirica etkisi, sıradışılığından Terry Gilliam etkisi yaratan bu filmi şiddetle tavsiye ederim. Aşk en umulmaz zamanlarda çıkar karşınıza ve bi anda umudunuz olur sizi yaşama bağlar!!!
İzlediğim en sıradışı ve güzel filmlerden biriydi Gerçekten sıkıcı bir film gibi dursada hiç sıkılmadan ve merakla izledim İzlediğim en çılgın filmlerden biriydi kesinlikle izlemelisiniz Müziklerde müthiş bu arada :)
cok guzel ve degisik bir bilm, olumlu yorum yapan tum arkadaslara katilyorum... mutlaka bulup izleyin, imkaniniz varsa deleted scenes’den filme koyulmayan hassan in bolumunude izleyin :)
film çok güzel ama bulması çook zor bulabilmek için baya bir çaba sarf ettim ama degdi dogrusu bence sizde izleyin sakın kaçırmayın ask filmlerine bakış açınız değisecek