Seks İtirafları
    2,8
    Seks İtirafları hakkında görüşlerin ?

dolunay1903
    dolunay1903

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bence film son derece eğlenceli ve güzel bu kadar az puan alması haksızlık.aptal saptal amerikan filmlerine (amerikan pastası,road trip,boat trip vb..)verilen puanlar yanında hele oldukça az!!Türk örf ve adetlerine uygun değil demişsiniz niye Türkiyede insanlar birbirlerine bu tarz hikayelerini anlatmıyorlarmı hiç sizce????Ayrıca amerikan filmlerinin hiçbiri ona bakıcak olursanız bizim adetlere uygun değil!!O zaman hiçbirini seyretmeyelim..Bence önyargılı yaklaşmayın seyretmeyenleride korkutmayın:))Ben üstelik sinemada arkadaşımla seyrettim son derecede iyi vakit geçirdim hoş vakit geçirmek isteyen herkese tavsiye ederim...
    the-o-c
    the-o-c

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    bu filmin bu kadar güzel olabileceğini hiç tahmin etmemiştim ister inanın ister inanmayın çok güzel bir film
    esat-murat
    esat-murat

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Küçük bütçeli fakat eğlenceli kendini izleten bir film.. Oyunculuklar ve karakterler çok iyi.. Farklı bir romantik komedi.. Bence izlenmeli,tavsiye ederim..
    pelukula
    pelukula

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bence harika film herşeyden önce böyle cesur bir film mutlaka izlenmeli işlediği konu herkesin hoşuna gitmeyebilir ama bu film duygusal,gerçekçi bir film herkezin alacak bir dersi mutlaka var
    ua-unnamed
    ua-unnamed

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    fİLm güzelll.... filmleri elştrmek gayet doğal fakat her filme kötü kötü olmaz!! gidileblrrr biraz heycan yaşancak bi film:)
    krunch-2
    krunch-2

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    kimse bizim göreneklerimize ngtöre flim yapmak zorunda değil.beğenmiyorsak izlemeyiz ve flimin göreneklerimize aykırı olması kötü olduğunu göstermez...bence güzel bir film
    barbarhan-umut
    barbarhan-umut

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    ben seytettim polonya kaynaklı bir siteden çok süper bir şey ya valla tavsiye ederim