enesnail
1 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Durgun ama konusu güzel bir film oyunculuğa diyecek de birşey yok. Ama daha duygusal ve hafif de aksiyon olabilirdi. İzleyince büyük ihtimal sıkılacaksınız ama izleyin derim.
düşüş bu olsa gerek.amaçsızlık.hoşlanmadığı sisteme karşı elinden birşey gelmemesi.ne zevk almak nede karşı koymak tecavüze.süper film süper oyunculuk.budur
Olmaz,olamaz!Anlamsız dram örneklerinin ihtişamlı animasyonun altında kaldığı bu dönemde,böyle kötü bir dram olamaz,bence ülkemizde bile vizyona sokulmaması gerekirdi...Hiç sevmedim,oyalayıcı bir örnek.
Ryan Goslingin iyi oyunculuk çıkarması filmi kurtaramamış.Filmin son cümlesinde kız filmi çok güzel özetliyor.Sadece bol vakti olanlara ve her filmi seyredenlere hitap ediyor.
siyahların bulunduu bir mahalledeki ilkööretim düzeyindeki bir okulun tarih ööretmenliini yapan dan, öörencilerine farklı bir tarih gösterme uuraşındadır. onlara iç içe girmiş tezatlıkların, zıtlıkların olaanlıından; tarihe ve en önemlisi hayatımıza olan etkilerinden bahseder.bizse bu zıtlık ve tezatlıkların onun hayatı üzerindeki etkilerini, 13 yaşındaki siyah bir kız öörencisi ile olan arkadaşlık ilişkisi sayesinde öörenme fırsatını buluruz.ne fazla dramatik, ne fazla şiddet dolu. ne fazla politik, ne fazla mesaj dolu. her şeyi ayarında başarılı bir dramatik yapım.
harika bir oyuncu zaten bu filmle oscara aday olarakda kendını kanıtladı filmde uyuşturucu bagımlısı rolunde biraz yavaş ilerlemesine ragemn film gayet guzeldi ilerde adından cokca söz edirecegine ınanıyorum ayrıca ryan gosling adım adım cinayetdende hatırlayabılırsınız...
dün izledim.filmdeki oyunculuk kalitesi gerçekten iyi ama ağır işleyen bi film olduğu için beni sıktı izlerken.belli bir konu olmadığı kanısındayım.çok da izlemeye değer bir film değil:S
Oyuncular tanınmış olsa bile filmi ilk izlediğiniz hissine kapılabiliyorsunuz ve bence sahnelerin tamamı da konusunun çok benzersiz veya sıradadışı oluşundan ilk ve teklik duygusu uyandırıyor. Filmin sonlarına doğru gizemli mi yoksa bir numara mı olduğunu anlamakta kararsız kaldığım parti sahnesinde çocuğun eve bıraktığı paket ve ryan gosling in onu beklediği sahne ve dışarıda bekleyen ortağınının hiç ipucu vermemesi film bittikten sonra bile izleyiciyi düşünmeye sevk ediyor. Gerçekten iyi oyuncular sanırım bir kaç hikaye ancak bu kadar güzel bir konuya sığdırılabilirdi.ükemmel bir yapıt.👏