Kan Dökülecek
    3,8
    Kan Dökülecek hakkında görüşlerin ?

aslan33
    aslan33

9 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Bu filmi beğenmeyenler sinemadan ve hayattan hiç bir şey anlamayanlardır. Olaya sadece aksiyon, komedi vs bakmamak lazım. 10 üzerinden 9 luk bir film...
    wade-03
    wade-03

17 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    kısa ve öz iyidi
    nskmourinho
    nskmourinho

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    bende tam tersine müziklerine bayıldım özellikle future markets e
    dellabona
    dellabona

29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    bence tamamıyla fiyasko bir film sonu güzel olacak diye bekledim çok kötü çıktı zaten durağan bir filmdi 2.5 saatimi yedi resmen nasıl bukadar yüksek puan aldı hayret
    marcher-2
    marcher-2

29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten büyün oyuncuların oyunculukları bir harikaydı.
    raffine06
    raffine06

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Aldığı ödülü haketmiş harika bir filmdi.Oyunculuklar gerçekten harika ağır ilerleyen bu tür filmleri sevmeyen arkların beğenmemesi bence çok normal müthiş bi filmdi 10/10
    seymaerisen
    seymaerisen

7 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    film hakkında iyi yada kötü bir yorum yapamıyorum..oyunculuk gayet iyi içeriği de iyi ama çok ağır ve sıkıcı müzikleri beni biraz deli etti ..daha iyi bir film bekliyordum umduğum bulamadım baya bi sıktı beni
    tulay-gundogdu
    tulay-gundogdu

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Çok sıkıcıydı. Seyrederken çoğu zaman başka işlerimi yaptım ve geri geldiğimde hiçbir şey kaçırmadığımı gördüm. Ben beğenmedim.
    non-linear
    non-linear

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
    evvelki gün izledim ve izlediğim en sıkıcı en yavan filmler sıralamasında ilk 3e girer. tam anlamıyla vakit kaybıydı. dvd kapağında bir kahramanlık hikayesi falan diyor ama kahramanlık göremedim bu filmde. ha d.d.l in oyunculuğuna bir diyecek yok ama adam ne kadar güzel ne kadar gerçekçi oynamış diye de izlenmiyor. film başından itibaren karabasan gibi çöküyor insanın üstüne.sonuç olarak amerikanın bir döneminden küçük bir kesit sunan bu film iç bayılması ve 'ulan bunu izliyeceğime ...' hisleri dışında birşey vermiyor.
    cudiferat
    cudiferat

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar bilmiyorum ama Hollywoodun birçok dönem filmini izledim bu film bana göre sadece ve sadece dönem filmi.

Yani o dönemin özelliklerini, insan çözümlemelerini, kapitalizmi vs. anlatıyor ama bunun haricinde Oscar lık veya Altın Küre lik bişey ne yazıkki bulamadım.
    Film bitti kendi kendime; Ee neydi bu film dedim yani...

Ama belirtmek zorundayım Daniel-Day in oyunculuğu gerçekten çok çok harika, üstün bir performans...
    7,8/10
    volkance
    volkance

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    izlediğim en kötü filmlerden biri..
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    zaten ödülü de alan başrol daniel day-lewis kaliteli bir oyunculuk sergilemiş tamam,kabul ediyorum,aslında bence o sene jesse james rolündeki brad pitt çok daha şahaneydi ama neyse,en iyi aktör ödülünü almasını anlayabiliyorum ama gerçekten de gerekli bir film olmadığını düşünüyorum,zaman zaman sıkıyor sanki,izlenmese birşey kaybedilmez.
    harun0006
    harun0006

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    PTA bu adama ve bu filme nasıl oscar verilmediğini anlamak çok güç.. tamam ben bir fanatik olarak taraflıyım 'no country for old man' iyi film ama TWbB ona nazaran mükemmel bir film.. ki bana göre zaten PTA gelmiş geçmiş en iyi sinema adamı...
    AstalaVista
    AstalaVista

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    ben bu filmi Beyazperde Editörlerinin övgülerinden etkileneRek izledim.. o kadar abartılacak bişey olmadığıNı göRdüm.. 5/10
    mimren18
    mimren18

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Film çok ağır ve insanı sıkıyor. Bir tek olumlu tarafı Daniel Day-Lewis oyunculuğu. Filme katlanabilirseniz sonundaki Daniel Day-Lewisin oyunculuğunun zirveye çıkışını görürsünüz.