Suikastçı
    4,1
    Suikastçı hakkında görüşlerin ?

cnksy
    cnksy

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    İkiliye bakınca daha çok heyecan bekledim yada daha kaliteli sahneler hiçbiriyle karşılaşamadım,macera yönünden kıyaslayacak olursak bir tetikçi(statham)yada transporter yanında durağan hatta drama yakın bir film suikastçı.Bunlar benim yorumlarım tabii ki.İyi seyirler.7/10
    cnem-cnem
    cnem-cnem

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    ben pek beenmedim filmi. aksiyon falan tamam ama bir sey eksik sanki, etkilemiyo. sonu da çok saçma geldi. yine de izlenmeyecek bir film deil.
    hard-steel
    hard-steel

5 Ocak 2013 tarihinde eklendi
    valla film süperdi konusu falan senariste ve yönetmene helal olsun süper iş başarmışlar jet lee ve jason statham ikilisi harikalar....
    e-ergener
    e-ergener

1 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Marcus Stathamın hayranları için 4x4 lük bir film yine. Jet li yi ilk defa bu kadar beğendiğimi de itiraf etmliyim belki Stathamdan ötürü ama bilmiyorum. 2 yetenekli aksiyon oyuncusundan son yılların en iyi aksiyon macera filmlerinden. Zaten bu iki abimden daha kötüsü çıksa şaşardık.. Kesin izlenmesi gerek diye düşünüyorum. 10/10
    aliicasso
    aliicasso

1 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    film tek kelime ile mükenmmel.. jet lee warsa zaten vasat olma şansı yokdur ki:)
    Seyhan D.
    Seyhan D.

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Bu kadrodan daha güzel bir film beklerdim.Biraz hayal kırıklığı oldu açıkçası.Sıradan aksiyon filmi..Transporter ya da beşikten mezara yı tercih ederim..
    heinen17
    heinen17

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    gerek kurgu gerek aksiyon gayet güzel olmus bence tereddüt etmeden gidebilrisniz güzel film
    jiki3301
    jiki3301

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    islemeye deger bi film en azından dalıp gitmiosun film yeterince sürükleyici
    delicewatt
    delicewatt

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    film hakkında öyle olumsuz yorumlar vardı ki gitmeye korkmuştum açıkçası. fakat gel gör ki film öle vasatın altı falan değil. kendini pek güzel izlettiriyor. en yoğun eleştiri senaryonun kötü olmasıydı ki bence senaryo bu tarz filmler için hiç de fena değil. burada sorun yönetmende bence, ki bu senaryo iyi bir aksiyon yönetmeninin (bir John Woo, bir Andrzej Bartkowiak örneğin) elinde ve bu muhteşem ikili ile çok da şahane olabilirdi. bence filmin görece olarak 'vasat' kalması görüntü ve dövüş sanatları da olmak üzere kötü direktörlerden kaynaklanıyor.
    erencihan
    erencihan

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    jason ı severim, jet de uzak doğu dövüşünde bir numara, bu ikili zamanında the one da bir araya gelmişti ve yine geldiler bir araya. sürükleyici ve heyecanı bol bir film ama ne diyeyim jason ın bi transporter yada tetikçiden aldığım o oyunculunu göremedim acıkcası
    nicolas3923
    nicolas3923

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    tipik bir jason statham ve jet li filmi.Bence izlenmek için ideal.
    talip46
    talip46

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    bu film için söylenecek tek bir kelime var: mükemmel bir film.filmde aksiyon hiç hız kesmiyor artı senaryosu da bir o kadar etkileyici.gerçekten tebrikler. darısı bizim türklere.
    kyrenians
    kyrenians

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle mukemmel harika olmuş uzun zman olmuşdu sinema böyle filim görmiyeli
    monopoly
    monopoly

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle güzel iş çıkarmışlar .Tempo hiç düşmüyor,güzel sözler var akılda kalıcı. Lee’nin arabası harika sırf o araba için bile izlenir :),filmin sonunu iyi bağlamışlar ,mutlaka izleyin pişman olmıycaksınız.
    nigmekork
    nigmekork

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Ne söylenebilir ki Jet Li ve Jason var filmde. Hani sırf Al Pacino vardır diye bazı filmlere gidersiniz ya işte Jet Li ve jason var diye de bu filme gidilir.
    Film oldukça iyiydi açıkçası. Ben hiç bir yorumu okumadan gittim ve sonu itibariyle çok şaşırdığımı söyleyebilirim.
    Bence bu filmi diğer aksioyon filmlerinden ayıran en büyük özelliği sonunun diğer aksyon filmlerine nazaran daha şaşırtıcı olması...
    İzleyin görün gidin gitmedim demeyin...