otbnpck
27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filme jason statham için gittim sonuna kadar herşey akıllıca kurgulanmış ve seyirciyi kandırmak için baya bir çaba harcanmış.jason iyi oynamış ama kötü adam ona yakışmamış.yine de sürükleyen bir film.
şimdi bu filmle ilgili bazı yorumlar varki şaşkınlıkla okudum..öncelikle bir aksiyon filmi için senaryo harika olmuş..klasik vur öldür filmi değil sonu sürpriz yani bu filmin sonunu beklemeye değer kesnlikle..ancak eleştirilecek yanı yokda değil..açıkça dövüş sahneleri aksiyon sahneleri eksikti jet li nin ve jason stathamın filimlerinde dövüş sahneleri inanılmaz güzeldir ben bir harmanlanmış halini bekliyordum ama bu konuda hüsrana uğradığımı belirtebilirm.ancak yinede bu tür filimler arasında üst sıraları rahatlıkla zorlayabilecek kalitede 8 puanı sonuna kadar hakediyor....
aksiyon filminden ne beklenirse fazlasını alacağınız son dönemin özellikle transporterlada tanınan oyuncusu jason statham,diğerini zaten söylemeye gerek yok.7/24 hiç yorulmadan adam dövebilen usta jet li.altyazıyla sorunu olanlar içinde ideal.bomba bir film...
Suikastçı (War) hakkında birkaç laf etmeden önce, filmin neye benzediğini söylemek istiyorum:Kimi müzik kanallarında görmeye alışık olduğum sonradan görme ve ucuz rap klipleri var, işte film de aynen o kiliplere benziyor. Sonradan öğrendiğime göre de, yönetmen Philip G. Atwell’in esas işi veya çoğunlukla yaptığı iş müzik videoları çekmekmiş...Filmin başrol oyuncuları Jet Li ve Jason Statham diyerek sakın ola bir beklenti içine girmeyin. Zira her ikisinde de oyunculuk performansı vasatın da altında. Kötü oyunculuk sadece Li ve Statham için geçerli değil elbette, diğer yan karakterlerde de 'al birini vur ötekine' durumu söz konusu...Filmin gerek kurgusu, gerek senaryosu, gerekse görüntü yönetimi (aslında daha bir sürü şeyi) fevkalade kötü bana göre. O kadar ki, yaklaşık 1 saat 40 dakika süren film boyunca, aralıksız bir dakika süren diyalog yok neredeyse. Diyaloglar -çok yalın söylemek gerekirse- acaip derecede yavan, rasgele ve özensiz...Li ve Statham’a rağmen maalesef Suikastçı için söylenebilecek doğru düzgün pek birşey bulamıyorum ben. Son olarak belirtmek isterim ki beyazperde.com’da şu anda 8,6 gibi hiç hak etmediği bir puana sahip filmin Imdb’deki puanı (8434 oy sonucunda) 6,3. Yani 8,6 da aldatmasın derim. Ama herşeye rağmen 'ben illa da görmek istiyorum' diyene de söyleyecek bir sözüm yok elbette :)))
Filmin son 10 dakikasına gelene kadar içinizden "ne kadar da komplike bir film, bu kadar karışıklığa ne gerek var..Niçin sürekli grupları birbirine düşürüyo yada kimin için çalışıyo bu rogue denen adam" gibi sorular soruyorsunuz kendinize ve yine son 10 dakikaya kadar ki bölümde ne izlediyseniz ona göre cewaplar veriyorsunuz..
Lakin her sey son 10 dakikada anlam buluyor ve de parçalar tamamlanıyor..
Fazlaca zeki bir kurgu,sağlam oyunculuklar..4/4 lük olmadığını söylebilirim lakin finali beni şaşırtan filmlere karsı her zaman sempati duymusumdur..
8.6 almış ama yorumlarda yüzdesi düşük gözüküyo..bence sıkılmadan çok rahat izlersiniz zaten jason statham gibi kötü filmi bile izlenen bi adam oynuyo jet li yi fazla sevmem ama filmin sonunda kesin seveceksiniz..sonu biraz daha anlaşılır olsaydı perfect bi yapıt olabilirdi ama asla kötü denemez..
pek güzel oldunu söylenilmez ama yinede başka aktorler olsaydı belki dahada düşük bi performans olurdu filim dahada kötü olurdu ama 2 aktörde bence ii iş çikardılar yani Jason ve Jetli güzel bir arada çalıstılar izlenilebilecek bir film 10 üzrinden 7 :)
kesinlikle beklentileri karsılayamadı daha ii bi film bekliodum ama sonunu saymassak sıradan bi aksiyon filmi zaten sonuda cok fantastik degil izlenebilir fakat cok fazla bişey beklemeyin sıradan tv deki aksiyon filmlerinden biraz öte o kadar.
on numara film daha ne bekliyosunuz ki bu film den anlamadım...yok o öyle olacak yok bu böyle olacak beğenmediyseniz yorum da yapmayın milleti gereksiz yere yanlış yönlendirmeyin izleyin arkadaşlar beğenmezseniz ben burdayım:)