Suikastçı
4,1

gurkanthy
gurkanthy

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film i yeni izledim bende genel olarak iyi bir film begendim ancak konusu klasik polisiye filmlerde oldugu gibi bişi geldi bana yinede izlenmeye deger..
cduranay
cduranay

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Standart bir konuya sahip olmasına rağmen,aksiyonun 2 büyük ismini biraraya getirmesi daha doğrusu jet li'nin hızı ve stili jason'ın karizması ve serinkanlılığı filmi izlenicek duruma getiriyor...
joyhekim
joyhekim

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bildiğin Jet Li işte.. Dün akşam izledim açıkçası senaryo fos.. oyuncular iyi. özellikle jet li.
xxxuranyumxxx
xxxuranyumxxx

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en müthiş aksiyon filmi. iyi ile kötüyü dikkatli secin. hiçbir şey düşündüğünüz gibi cıkmayabilir :D
mdcmurat
mdcmurat

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
jet lee yine harikalar yaratıryor süper
ufukkandemir1907
ufukkandemir1907

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Jason Statham olunca insan bir tranporter yada crank gibi bir aksiyon filmi bekliyor açıkcası hal böyle olunca sinemadan çıkınca bir burukluk kaplıyor içini...bu kez olmadı jason statham:(
izmirli-3525
izmirli-3525

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yaa ben izlemedim daha jet le ölüyomu filde ?
Ferhat T.
Ferhat T.

23 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Bu gün izlediğim suikasti filminden kesinlikle memnun kalmadım.Türk ve Müslüman düşmanlığı içeren bu filme para kaptırdığım için kendimi kötü hissettim.şiddetle gidilmemesini tavsiye ederim.