ilk filmin başarısına gölge düşürecek boyutta kötü bir film, zaten yorumların çoğundan da bu anlaşılıyor. basit bir olay örgüsü bir iki defa geçmişteki hataları düzeltmek için geri dönüşlerden oluşuyor adeta. 2nin önündeki kelebek etkisi yazısı sizi kandırmasın ilkiyle nerdeyse hiç alakası yok :)4/10
ilk filmi mumla aratan, dahası ilk filmideki başarının arkasına sığınarak yapılmış ve ilk filmdeki tadı arayan izleyici büyük hayalkırıklığı yaşatmış bir yapım, 3. film daha iyiydi umarım 4. filmde yapılır. Aslında o kadar kötü bir film olmadığı halde bu kadar düşük puan almasını ve eleştiri almasını sadece ilk filmde yakalanan o muhteşem şaşırtıcılık ve başarıya bağlıyorum.
valla ben izleyeli 2 ay felan oldu ve öyle çakma bir filmde değil ismini kullansınlar,bence biraz daha araştır rahat bulursun sana ufak bir tiyo verim bu sefer iki kişi var aynı şekilde :)
Bir filmin devamı bu kadar mı kötü olur. İlk filme dair ne bir gönderme ne de devam hissi veren bir sahne vardı. Birincisinin anısına saygısızlık etmek istemiyorsanız izlemeyin...
devam filmlerinde serideki diğer filmlerle kıyaslamak normaldir.ama bu filmi bu yönden değerlendirmemek gerek.çünkü kadro farklı,içerik farklı sayılır.sadece kurgu örtüşüyor.ilk film olmasaydı oldukça sevimli bir film denilebilirdi.genelde ilk filmi izlemeden izlememek gerekir devam filmlerini.ama izlememiş olanlara tavsiyem ilk filmi izlemişseniz bunu izlemeyin,zevk alamazsınız.