Çok sıkıcı bir filmdi fantastik filmleri sevdiğim halde hiç beğenmedim,görsel olarak çocuksuydu ancak konu olarak çok ağırdı ve her fantastik filmde beklediğim akıcılık yoktu....10/5
serinin ikinci filmi ilk filme göre daha karanlık bir tonda geçiyor ve hafta sonu aile için haftasonu filmleri türü olmaktan çıkıyor ilk filmi hatırlarsanız pastel renkten öte bir şey yoktu filme dönereksek film narnia nın 1300 yıl sonraki halini gösteriyor ilk filmde narniya yı kim yönetecek diye bir sorun varken bu filmde narnia ya ait tum ırklar birleşip varolmak için ortak bir düşmana ;insan ırkına direnmek zorundalar ki artık narniaya ait bir çok şey yok olmuşken.dört karakterimiz ülkesinden kovulan prensimiz tarafından narniyaya çağrılırlar karakterlerimiz aradan geçen bir yıla rağmen başdöndürü bır hızla anlarlar her şeyi ve birden savaşın ortasında bulurlar kendilerini varolmak için insan ırkını yenmek şarttır.film gerçekten ilk filme göre daha olgun bir film olsada yide de aile filmi olmaktan kurtulmamış görsel efektler fena olmamasına karşın film bir süre sonra acelesi var gibi herşeyi başdöndürücü bir hızla geçiştiriyor bu geçiştirmelerden sonra sarsıcı bir şey gelecek sanıyor insan ama olmuyor nedense üstelik film dahil ettiği bir çok yan karakteri işlemiyor bile ve ilk filme herhangi bir flashback söz konusu değil filmin bu tutumu benc zararlı lord of the rings ve harry potter gibi seriler bir yıldan daha kısa bir süre zarfında vizyona girdiği için unutulma söz konusu değil ancak ikibuçuk yıl sonra vizyona giren ikinci film bir kaç flashback yapmalıydı bence boş vaktinizi değerlendirmek ve birazda pastel renklerle bezenmiş kaliteli görsel efekt istiyorsanız izleyin
sinema siteleri içersinde içerik ve yorum yazan kişiler olarak en çok güvendiğim yerdir burası. her hafta mutlaka göz gezdiririm. fakat bu filmi nasıl beğendiniz neresini beğendiniz anlamadım:s ya burda yorm yazan ark.ların yaş grubuyla alakalı yada bilmiyorum bu kadr kopya bu kadr sıkıcı bu kadr gereksiz bi film izlemedim ben serinin ilk filmini izlediğmde artık merakla bekleriz diyordum öteki filmleri fakar artık bu seri bitmiştir benim için. döner harry potteri yüzklerin efendisini defalarca daha izlerim daha iyi be.
genel olarak daha hareketli ve güzel bir film olmuş..serinin başındaki çocuk filmi havası biraz daha kalkmış..yalnız kitapları okumadığım için merak ediyorum her filmin sonunda geri mi dönecekler ingiltereye??sonuç olarak güzel bir filmdi..
harika bi filmdi daha öncede narnia serisinden birini okumuştum(gümüş sandalye)onuda çok beğendim aslan cadı ve dolapda süperdi devamının yani başka bir kitabınının filminin çekilmesine çok sevindim inş.geç gösterime girmez
Sahneler güzeldi, konuda iyiydi, ama gerçeği söylemek gerekirse bütün film boyunca aslan çıksın diye bekledim.aslanı filmde daha erken görebilir ve savaş sahnelerini daha da mükkemmelleştirdiğini görebilrdik. Yine de izlerken keyif aldım