Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
3,9

mehmet53
mehmet53

1 Ocak 2011 tarihinde eklendi
en az ilki kadar güzeldi
Burakrises
Burakrises

12 Kasım 2010 tarihinde eklendi
fena değildi yani çok kötü değildi ama mükemmelde değildi ama güzel bir seyirlik filmi gayet izlenile bilir 10/9
handanece
handanece

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
yüzüklerin efendisi tadında bir film bence..cüceler,at adamlar,insanlar ve savaş sahneleri çok benzer. tabi biraz daha sönük ama sıkılmadan izlenebilir.
Josephy
Josephy

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
ilki kadar olmasada buda çok güzel, 3. filmi heyecanla beklioz sanırım 2010 da çıkıomuş
+frekans
+frekans

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
ilk film daha masal tadındaydı ve güzeldi ama 14-15 yaşındaki çocukların koca orduya meydan okuması duello yapması biraz inandırıcılıktan öteydi artık büyütün şu çocukları
sefailhan
sefailhan

24 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
birinci film müthişti ama bu filmi begenmedim aslan filmin sonunda gelio ve yine herşeyi okurtarmış gibi görünüo tam bir hayal kırıklığı ayrıcada oyuncular çok yapmacık oynamış sanki biraz da başka filmlerden alıntı yapılmış - artık diğer filmleri beklicez eminim bundan daha ii olacaktır
defne-sude
defne-sude

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmin senaryosuna bayıldım gayet güzel yazılmış fakat bana kalırsa küçük kız yerine oyunculuğu daha iyi olan birisini koyabilirlerdi.yapmacık oynuyor gibi geldi.aslında filmin genelini bozmamış.yine de bayıldım bu filme mutlaka izleyin.
ykpdl
ykpdl

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filme daha önce haksızlık yapmışım o sebeple özür dilerim şöyle ki;ben bu filmi Yüzüklerin Efendisine çok benzemekle hatta çalıntı olmakla suçlamıştım ama,daha sonra yaptığım mini araştırma da gördüm ki yazar Tolkien ile arkadaşmış ve can alıcı nokta şu ki bu kitap ve hikaye Yüzüklerin Efendisinden önce yazılmış yani anlıcağınız ortada bir kopya çekme olsa bile bu Yüzüklerin Efendisinde yapılmış olabilir.Gerçekten de dünya tuhaf yer.Bu yüzden bu film daha fazla saygıyı hak ediyor.Çünkü büyük ihtimalle Tolkiene ilham veren de bu kitaptı. :) :(
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir film olmuş Fantastik dünyanın içinde insan kendini kaybediyor. Yeni Narnia serilerini bekliyorum.
Mehmet Ortaç
Mehmet Ortaç

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Son yıllarda çıkan en iyi fantastik filmlerden biri ve aldığı puanı sonuna kadar hakediyor.İzleyici başından sonuna kadar alıp götüren bir senaryo var.Oyunculuk harika,efektler harika...İzleyin asla pişman olmayacaksınız!10/8
anlasana63
anlasana63

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ben birincisini izledim çok hoşuma gitti bence ikinciside güzeldir.izlemeye fazlasıyla değer bir film bence.
sena-sirin
sena-sirin

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi.birincisi kadar güzeldi.bence izlenmesi gereken bir film.inşallah üçüncüsüde güzel olur
bebeyam-89
bebeyam-89

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bayıldım bu filme gerçekten çok güzeldi. ilkine göre daha sürükleyiciydi...
zanessa-hsm
zanessa-hsm

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
inanılmaz bir flimdi bayıldım.Küçük kuzenimle beraber gittik.Pek birşey analamadığını söylüyor ama benim için harika ötesi bir şeydi.Bu flimin devamınıda görmek istiyorum.Birincisine gidememiştim ancak ikincisi çok hoş olmuş
ahmet90-99
ahmet90-99

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film başlangıçtan itibaren güzeldi taki yüzüklerin efendisinin birebir sahneleri gelene kadar ( ağaçların saldırısı ve de nehrin düşmanları yutması) amam yine de fena değil