3,9
Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan hakkında görüşlerin ?
15 Mart 2011 tarihinde eklendi
yok ya olmuyor işte tamam daha küçük yaşa hitap ettiğini biliyorum ama yüzüklerin efendisinden cok fazla öge içeriyor içinde örneğin aslan gandalf olmus lucy hobitleri temsil ediyor agaclar fln yardıma geliyor.bunun öncesinde tabki edmundun kuleden atlama sahnesi war ki akıllara zarar gandalfın kurtulmasından bi farkı olsaydı keske.cocuklarınıza gidin yüzükleri izletin derim ben bunlarla büyümesinler
19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İlk film hadi neyse de, bunda çok sıkıldım...
8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Tabi ki zevkler tartışılmaz fakat filmde görülen oyunculuk oldukça amatör seviyede, konu çok basit işlenmiş, kurgu ve akıcılık yok neredeyse derecede, tek tutunur dalı görsellik ki göze hitap eden çokça materyal kullanılmış diyebiliriz. Ancak ilk filmde ki atmosfer bu filmde iyiden iyiye sönmüş. Filmdeki ana karakterler yaşları itibari ile çocuk sayılırlar ki zaten bu filmi olumlu değerlendirenler, ya çocuklar yada ilk defa bu türden bir film izliyor olanlardır. bu arada eğer bu yaşlarda ki oyunculardan ciddi oyunculuk ve üst düzey performans görmek istiyorum diyenlere şu filmlere bakmaları tavsiye olunur;
Bkz:
-Hard Candy (Lolipop)
-An American Crime (Bir Amerikan Suçu)
1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Çok sıkıcı bir filmdi fantastik filmleri sevdiğim halde hiç beğenmedim,görsel olarak çocuksuydu ancak konu olarak çok ağırdı ve her fantastik filmde beklediğim akıcılık yoktu....10/5
30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
süper bir filmdi fantastik sevenlerin severek izleyeceği bir film ;)
21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
birçok yönden oldukça zayıf bir film.birkac yaratık ekranda gösterilerek,değişik ırklar varmış gibi gösterilmeye calısılmıs ama,olmamıs..film boyunca birkac tuhaf yaratık etrafta koşusturuyor hissinden baska bi sey katmamıs filme.kurgu zayıf.fantastik filmleri cok sevmeme rağmen.bu filmi sonuna kadar izlemeye tahammül edemedim.filmin dvd si için harcağım paraya acıdım valla.zaten,iyi bir sinema izleyicisi iseniz,beğenmiyeceksiniz muhakkak.otoriteler tarafından da beğenilmeyen,vasatın bile altında,sıkıcı,özgünlükten uzak bi yapıt.anlıyacağınız,boşa vakit kaybı..yetişkinler için.cocuklar içinse,eğlenceli olabilir..
23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ilkinin üzerine az da olsa birşeyler koymaya başarabilmiş yönetmen.lakin yeterli olamamış.c.s.lewis in öyküsü aslında ciddi anlamda yetişkinlere hitap eden mitler ve ayrıntılar içermekteydi.fakat narnia nın beyazperde macerası daha çok küçüklere hitap ediyor.yinede efektler için izlenebilir.10/6
22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film ilkinden daha hareketli...seri gittikçe daha karanlık ve güsel olacağa benziyor...özellikle Aslana Türkçe olarak Aslan demeleri çok hoşdu(orjinal dilde izleyenler anlar)...9/10
15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ilk filmi daha aksiyonluydu.daha iyiydi.ama izlenebilir..
4 Eylül 2008 tarihinde eklendi
3 hece : Fi - yas - ko!
7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bazı Arkadaşlarımı anlıyorum ama bir film yapılırken herkese mutlu edecek diye bir kayide yok .Ben bu tür yapılmasını herzaman desteklemişimdir. Bazı fantastik hikayeler abartı kaçsada bizi bu dünyadan alıp hayal güçümüzü geliştirmemize ve bazı karakterleri benimsememizi saglıyor.O karakterler içinde bizim bazı yanlarımızı onlarda görmek benim içim mükemmel bişey diyebilirim. Benim tek eleştiride bulunacagım konu ise türk sinemasına artık bırakın aşk filmleri çekmeyi daha film başlamadan herşeyi anlıyoruz. Yabancılar öyle filmler yapıyor ki sonucu bazen kestiremiyoruz. Bizim çektigimiz filmler yabancıların 1980 öncesi filmelerine benziyor. Biraz kendinize gelin derim. Eleştiride bulunurkende bütün türk filmlerini eleştirmiyorum bazı türk yapıları gerkçekten çok güzel örnek: babam ve oglum , okul , hababam Sınıfı vb ama bir fantastik filmimiz yok buna göre eleştiride bulunalım derim.
6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Narnia günlükleri serisinin ikinci bölümü olan prens kaspiyan adı altında tam bir epik (destansı) ve masal tarzında mükemmel bir fantastik, macera ve aksiyon bir filim meydana getirdikleri için yönetmeninden yapımcısına senaristikten oyuncusuna çok teşekkür ederim. not: böyle bir filim seyirci bulamadığı için benim gibi filim aşığı olan bir insanı çok üzüyor.
24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bu film hakkında söylenecek söz bulamıyorum.bu kadar kötü,özentisiz bir film daha izlememiştim.hani bu filmi çocuk bile beğenmez.verilen paraya yazık
20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir devam filmi olmuş. 1. Film çıktığında çocuklar içindir diyerek gitmemiştim. Çıktıktan aylar sonra şans eseri izledim ve çok etkilendim. 2.sini 4 gözle bekler oldum o derece :) Ve beklediğim gibi geldi 2. si. Çok güzel olmuş. 1. filmden biraz uzaklaşmış sanki ama 1i izlemeyen 2 den hiç mi hiç anlamaz. Gitmenizi tavsiye ederim.
18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
aslan cadı ve dolapın yanına bile yaklaşamamış. sinemada izlenecek bir film değil bence. ilk filmi izlemeyenler çok şey bulabilirler ama ilk filmi izleyenleri bu ikincisi kesmeyecektir. çok basit ve kopuk olmuş. sinemaya giderken işin maddi yönünü düşünüyorsanız paranızı bu filmle harcamayın derim. çünkü bu filme ikame edebileceğiniz çok daha güzel filmler var.