1,9
Borat hakkında görüşlerin ?
22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
starmash haklı.Türkiye'de birçok kişi bu filme Kazakistan'ı küçük düşüren dünyaca ünlü "şapşal" Borat'ın beyazperdeye gelişi olarak gitti.Aslında amaç Amerika'yı aşağılamak.Esprilere dikkatli bakılırsa bu iyice anlaşılır.Bence harika bir film.Musevi karşıtlığı da hat safhada.(Halbuki Sacha Baron Cohen musevi).Bu film Türkiye'de,anlamayanlar için çok sıkıcı bir film olabilir.
19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ÇOK SAÇMA.Bu filmi izlemeye bile değmez.Birkaç ufak 'ince esprinin' dışında gülemedim.Ayrıca Türkiyede filmi çok makaslamışlar.Lafın yarısında kesiliyor.En sonunda amerikada yaptıklarını hatırladığı sahnede izlemediğimiz yerler var.Niye böyle yapılıyor anlamıyorum.bunları aşmış olduğumuzu düşünüyorum.
12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu filmin imdb notunun 7.9 olmamasına inanamıyorum saka gibi.. bir saniyesinde bile gülemedim..bu kadar igrenc bi film ugrassan yapamazsın
2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gerçekten komik olmuş özellikle ABD marşının ezgisiyle Kazakistan milli marşını okuduğu kısım harikaydı =)
27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ayrıca bu filme imdb de 7,9 verilmiş. 7,9 bu siteye göre oldukça iyi demek oluyor. bunu dahatırlatmakta fayda görüyorum.saygılarımla...
24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
abartıldığı kadar yokmuş.bir iki yerde güldüm.kötü bir filmdi kısacası.
23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
MTV deki şovlarını izlemedim ama Borat'a bakarak söyleyebileceğim Sasha Baron gerçekten güzel iş çıkarmış.

Evet başta Kazakistan'ı kullandığı için ben de içerlemiştim ama filmi seyredince hedefin Kazaklar diil, Amerikan vatandaşları olduğunu gördüm. Borat'a denk gelen şanssız insanların hepsi Borat'ın tezgahına kurban gitmişler.

Ne diyim Sasha Ortodoks Yahudi kültürden gelen bir komedyen.:)

Son Not: Film Rusyada yasaklanmasına rağmen Kazakistanda gösterimi devam ediyor. Telaş etmeyin.
22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Ben hiç beğenmedim.zaten film sadece güldürür diye düşündürüyodum,utancımdan gülemedimde.Ali G daha iyiydi bence.
20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Arkadaşlar, filmden çıktıktan sonra böyle bişey beklememenin vermiş olduğu şok ile istemsiz olarak gülüp, "çok kötüydü" diyip durmaktan kendimi alıkoyamadm.Sadece belden aşağı esprilerle donatılmış bir filmdi.Evet güldüryo ama hiç bir amacı yok.Parasına ve zamanına acımayanlara tavsiye edilebilir...
19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmin amacı güldürmek tamam kiminin hoşuna gider gitmez ama amerikan halkının aciz durmu müthiş yansıtılmış teksas sahnesindeki yaşlı amcanın sözleri (müslümanlar hakkında) şok edici filmi beyendim bu arada boratın (sasha baron cohen) yahudi olduğunu ekleyelim.
15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bu kadar kötü bir film olamaz..uyumamak için kendimi zor tuttum..çok sıkıcı ve esprileri iyi değildi. yada bizim tarzımıza göre değildi desem daha ii olur.. ama gene de cok kötüü
11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Esprilere güldüm fakat kaçırılmaması gereken olay,komikliklerin bir bölümünün de ingilizce dil telaffuzu ya da grammer'i ile ilgili olduğudur.

Ben biraz ingilizce konuşan Şaban tadı aldım filmden,bu aralar daha güzel filmler var vizyonda,televizyonda şaban oğlu şaban'ı izlerim daha iyi...
11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
valla bızım kulturumuze pek uymuyo bu fılm yapmıslar bıseler ama kazaklarında pek hosuna gıtcegını sanmıyorum ya neysee vasat bi fılm bencee... anlatıldıgı kadar deıl yaniii
11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
tek kelime ile berbat. Bir milletin insanı ancak bu kadar aşağılanabilir. Tamamiyle saçma sapan bir kurgu aşırı küfür ve cinsellik içeriyor..Ben zamanımı boşa harcadım sizde bu filme gider zamanınızı harcamayın.. 1970 - 1980 lerde köyden indim şehre türk filmleri bile bu filmden 5 gömlek üstündür.
9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Türk halkına pek fasla hitap etmeyen espri anlayışı ( uluorta buyuk abdestini yapmak, iki erkegin cıplak durumda otelde kosması bence hiç komik değil sadece iğrenç) ile bir filmden cok belgeseli andıran ne olduğu belli olmayan amerikan izleyiciler tarafından övgüyle bahsedilen bir film. Filmde Borat karakterini canlandıran Ali G nin internere düşmüş olan videoları cok daha güzel onları izleyin derim.