Müzede Bir Gece
    4,1
    Müzede Bir Gece hakkında görüşlerin ?

serkan875
    serkan875

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Film Çok Eğlenceli Herkese Tavsiye Ederim
    dandiq666
    dandiq666

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    filme sadece yarım saat dayanabildim komedi namına hiç bir şey bulamadım ilk yarım saat mimiklerimde hiç bi hareket gözleyemedim
    espriler çok basit hiç bişe bulamadım ayrıca türklere ön yargılı dawaranılmasına bana çok dokundu
    Sdk-JK
    Sdk-JK

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Geçnlerde 4 arkadaş toplndık ve film izleyelm dedk film almaya qittk ve bu filmi aldık...İlk başta biraz sıkılsakda sonralara doru artık qülmekten yere yatan arkadaşm bile oldu(toplu film izlerken gülme oranı her zaman daha fazladır bilirsiniz)...Gerçekten çok eglenceli süper bi film...Herkese tavsye ederim eglenceli vakit geçirmek için : Müzdede Bir Gece
    nemesis08
    nemesis08

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Bence çok eğlenceli bir film.Herkese tavsiye ederim.
    monopoly
    monopoly

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Film beklediğimden iyi çıktı,animasyonlar çekimler harika,izleyin derim.Neşeli bir yolculuk adeta.
    berk-ay1987
    berk-ay1987

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    şunu söyliim dostlarım,ben bu filmi izlerken gerçekten çook eğlendim.tavsiye ederim sizde eğleneceksiniz.hoşça vakit geçirmek için...
    Ayse K
    Ayse K

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Güzel bir filmdi farklıydı ama duman44 arkadaşımıza katılmadan edemicem. Türkler heryerde barbar olarak bilinir tamam ama bunlar haddini iyiden iyiye aşmış. Sözde bir dil konuşuyorlar. Ama homurdanmadan başka bişey değil. Sonra ben stillerin askeri deha attilayı teselli etmesi. Birde bari Türkçeyi araştırsalarmış keşke. Dünyada hiçbir dilde bulunmayan bir gramere böylesine hakaret etmeleri insanın içine dokunuyor. Filmde dikkat ettimde başka hiçbir ulusa ilişkin gönderme yoktu. Neden bize böylesine önyargıyla yaklaşıyorlar anlamıyorum.Neyse daha fazla bıdıbıdı etmiyim bari
    melihsusyal
    melihsusyal

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bence film çok güzel bir filmdi ben stiller ve robin williams ın permonsları harikaydı
    teenyoung
    teenyoung

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    O Kadar Abartılmayacak Film Ama Günümüzde Çoğu Filmden İyi Bazı Komik Sahneleri Felan Var Yok Değil Güzel Film İzlenmeye Değer 7/10
    spiderwith2legs
    spiderwith2legs

30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    ben stiller hayranı bir sinemasever olarak almıştım filmi. ancak film ilerledikçe tüm oyuncuların performansına hayran kalacaksınız. :)

güzel ve neşeli vakit geçirmek isteyenlere tavsiye ederim. 9/10
    aysan86
    aysan86

30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Benim için hayal kırıklığı oldu,içinde komedi namına hiçbirşey barındırmıyor,üstelik Büyük Hun devleti hükümdarı ATİLLA yı, insanları parçalamaktan başka birşey yapmayan,adeta bircanavar gibi göstermişler,kendi başkanlarınıda yüceltmişler,,,anlayacağınz klasik amerikan filmlerinden.....
    hudup
    hudup

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    oldukça hoş bir pazar sineması desek bu film için yeridir keyifli bir film belki çok büyük bir sinema yapıtı değil ama filmi izlerken sıkılmıyorusunuz keyifli bir film olmuş izlenmeye değer 7/10
    ramazancoklu
    ramazancoklu

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    siz bakmayın şu aşırı ağır abilerin yoruımuna tek kelimeyle aile ile izlenecek mükemmel bir komedi filmi hem konusuda çok ilginç bir çok kahraman ünlüyü bir arada görmek ilginç ve keyif verici atilla bizim gururumuz zaten mutlaka izleyin derim
    gokhanaytacc
    gokhanaytacc

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    izlerken yüzünüzden gülümseme eksilmeyecek
    the-end-2
    the-end-2

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film ya bulun ve izleyin... dam dam:)))