filme sadece yarım saat dayanabildim komedi namına hiç bir şey bulamadım ilk yarım saat mimiklerimde hiç bi hareket gözleyemedim espriler çok basit hiç bişe bulamadım ayrıca türklere ön yargılı dawaranılmasına bana çok dokundu
Geçnlerde 4 arkadaş toplndık ve film izleyelm dedk film almaya qittk ve bu filmi aldık...İlk başta biraz sıkılsakda sonralara doru artık qülmekten yere yatan arkadaşm bile oldu(toplu film izlerken gülme oranı her zaman daha fazladır bilirsiniz)...Gerçekten çok eglenceli süper bi film...Herkese tavsye ederim eglenceli vakit geçirmek için : Müzdede Bir Gece
Güzel bir filmdi farklıydı ama duman44 arkadaşımıza katılmadan edemicem. Türkler heryerde barbar olarak bilinir tamam ama bunlar haddini iyiden iyiye aşmış. Sözde bir dil konuşuyorlar. Ama homurdanmadan başka bişey değil. Sonra ben stillerin askeri deha attilayı teselli etmesi. Birde bari Türkçeyi araştırsalarmış keşke. Dünyada hiçbir dilde bulunmayan bir gramere böylesine hakaret etmeleri insanın içine dokunuyor. Filmde dikkat ettimde başka hiçbir ulusa ilişkin gönderme yoktu. Neden bize böylesine önyargıyla yaklaşıyorlar anlamıyorum.Neyse daha fazla bıdıbıdı etmiyim bari
Benim için hayal kırıklığı oldu,içinde komedi namına hiçbirşey barındırmıyor,üstelik Büyük Hun devleti hükümdarı ATİLLA yı, insanları parçalamaktan başka birşey yapmayan,adeta bircanavar gibi göstermişler,kendi başkanlarınıda yüceltmişler,,,anlayacağınz klasik amerikan filmlerinden.....
oldukça hoş bir pazar sineması desek bu film için yeridir keyifli bir film belki çok büyük bir sinema yapıtı değil ama filmi izlerken sıkılmıyorusunuz keyifli bir film olmuş izlenmeye değer 7/10
siz bakmayın şu aşırı ağır abilerin yoruımuna tek kelimeyle aile ile izlenecek mükemmel bir komedi filmi hem konusuda çok ilginç bir çok kahraman ünlüyü bir arada görmek ilginç ve keyif verici atilla bizim gururumuz zaten mutlaka izleyin derim