Müzede Bir Gece
    4,1
    Müzede Bir Gece hakkında görüşlerin ?

kennyd
    kennyd

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bence harika bir film çok eylencelive bi okadarda komik.ilk önce filmi robin williams var diye aldım.ama ben stiller daha çok eylendirmiş sonra o neanderthallere ne demeli müthiş bi başarı bence herkes izlemeli
    widmark-2
    widmark-2

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Ben Stiller bu filmi çocukları için yapmış olmalı yanına da bu filmlerin gediklisi robin williams ve arkadaşları owen wilson,steve coogan ı almış. Unutmada birkaç usta aktör de veda filmlerini bu film olarak belirlemiş :) yine de eğlenceli bir film 10/6
    darklake
    darklake

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    güzel bi film ...eğlenceli evet fazla komik olmasada ..8/10
    wolkiwolki
    wolkiwolki

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Tipik bir Ben Stiller filmi.Çok fazla güldürmüyor, ancak film boyunca da yüzünüzden tebessüm eksik olmuyor :)) Eğlenceli bir film. Ayrıca kamera da çok iyi kullanılmış filmde, görüntü açıları filmin sürükleyiciliğini arttırmış...
    yalanci3
    yalanci3

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bence oldukça guzel bır fılmm çok eğlencelıı
    betyl
    betyl

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    eğlenceli ama mutlaka izlenmesi gereken bir film değil. ve canlanan çoğu şey, özellikle de hayvanlar çok yapmacık! ama izlemeyin de denemez elbette. ;)
    arsev17
    arsev17

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Film bana çok klişe geldi. Sanki daha önce buna benzer tarzda filmler izlemişim gibi hissettim. Film ayrıca çok çocuksu. Bir yetişkin için fazla çocuksu kalıyor. Bu puanı ise hiç haketmiyor. 5 puan benden.
    beck31
    beck31

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Başı ne kadar sıkıcıysada ilk 20 dakikadan sonrasida o kadar eglendirciydi...Ben Stiller yine eglendiriyor ve basrolede yakisiyor.Nedendir bilmem Owen Wilson ve Robin Williams i da gormek beni ayrica mutlu etti..
    1983gs
    1983gs

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    harika keyifli eğlenceli bir film ya ailecek toplanıp izlenecek bir film kesinlikle tavsiye ederim çoluk çocuk toplanıp izleyin ...
    nesseason64
    nesseason64

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    komiklik konusunda çok fazla bir şey veremese de eğlenceli vakit geçirmek için iyi bir film
    kazannovva
    kazannovva

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    abartilacak kadar komedi bir film değil.Zaman gecirmek isteniliyorsa izlenilecek bir film.
    kaus01
    kaus01

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Daha önce izledim izlenimi vermesine rağmen zevkle izlenen güzel bir film.Sanki buna benzer bir film izlemiştim.
    duygu-1993
    duygu-1993

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    filmde komik hiç bi şey yoktu yaa kesinlikle zaman kaybı...
    taso83
    taso83

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    gercekten guzel film, eglenceli ayni zamanda. tarihte hic akla gelmeyecek olaylarin yan yana olmasi gorulmeye deger...(orn:spartalilarla kovboylar;)
    fearless
    fearless

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Harika bir film,izlemeyenler varsa izlesin :)